Spa voor groot gezin Jacuzzi voor buiten Jacuzzi J-285 spa voor groot gezin
Spa voor groot gezin Jacuzzi voor buiten Jacuzzi J-285 spa voor groot gezin
Jacuzzi® J-285
Spa voor groot gezin is de Jacuzzi® J-285. Een prachtige jacuzzi voor buiten. Luxe spa met 7 zitposities. De jacuzzi voor buiten heeft heerlijke hydromassage jets!

Standaard levertijd

3 weken

ÔéČ┬á15.900,00
Prijs per stuk

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen
 

Spa voor groot gezin met heerlijke massage jets

Spa voor groot gezin? Deze J-285 heeft een zeer doordacht design met 7 ruime zitposities. 6 volledig diepe zitposities en 1 afkoelpositie. Allemaal doordraaien elke 10 minuten zorgt ervoor dat elke gebruiker geniet van alle verschillende massages in deze spa voor groot gezin. De 42 hydromassage jets worden gevoed door twee krachtige pompen. 1 x een 2 pK pomp (2-snelheden) en 1 x een 3pK pomp. Met de 4 air controls kunnen diverse zitposities ook worden voorzien van extra kracht door het toevoegen van de lucht.

Deze spa voor groot gezin Jacuzzi® J-285 is met 226 cm x 226 cm x 91 cm heerlijk ruim voor een 6 tot 7 personen. Deze echte Amerikaanse spa heeft comfortabele zachte hoofdsteunen om optimale ontspanning te garanderen. De speciaal ontworpen voetkoepels met hydrotherapie bieden een klassieke reflexologie-ervaring voor 3 van de 7 posities in deze spa voor groot gezin.
 

Jacuzzi voor buiten is optimaal geïsoleerd

Jacuzzi voor buiten? Let op het stroomverbruik. De goedkope Chinese modellen zijn vaak minimaal geïsoleerd waardoor de stroomkosten flink op kunnen lopen. Wij hebben al eens bedragen gehoord tot ruim 3 euro per dag! Wilt u echter een jacuzzi voor buiten die extreem zuinig is? Kies dan voor een echte Jacuzzi®. Deze zijn gemaakt voor het Noord-Amerikaanse koude klimaat en extra goed geïsoleerd door de smartseal isolatie.

De isolatie oplossing beperkt het energie verbruik en beschermd tegen vocht. Daarnaast zorgt de Smartseal isolatie tegen de panelen van deze jacuzzi voor een lager geluidsniveau rond de jacuzzi voor buiten. Aan de onderkant worden jacuzzi's afgesloten met een ABS kunststof bodem. Dit maakt Jacuzzi® tot de meest energiezuinige buitenspa's ter wereld! 

Specificaties jacuzzi voor buiten:
 • 6 zitposities en 1 afkoelplek
 • Afmeting 226 cm x 226 cm x 91 cm
 • Gewicht 401 kg
 • 2,7 kW verwarmingselement
 • 42 PowerPro jets
 • 1 x 3pK jetpomp en 1 x 2 speed 2pK jetpomp
 • Jacuzzi® zachte hoofdsteunen
 • Ingebouwde ozonater en UV-C lamp
 • Materiaal kuip: Lucite Acrylic
 • Buitenkant jacuzzi: Composiet
 • Inclusief cover en trapje

Naast een tweetrapsfiltratiesysteem, dat een oppervlakte skimmer en geplooide filter omvat, maakt CLEARRAY® gebruik van een unieke UV-C-technologie welke bijvoorbeeld fabrikanten van dranken, gemeentelijke afvalwaterfabrieken, ziekenhuizen en andere zorgomgevingen gebruiken. Deze UV technologie ondersteund u in de waterbehandeling. Zo heeft u gemakkelijk kraakhelder water!

Mogelijke ombouw kleuren in de J-200 serie:
Ombouw kleuren spa voor groot gezin
Mogelijke kuip kleuren: 

Download hier alvast de handleiding voor de J-200 Jacuzzi modellen.
 


Kom de Jacuzzi® voor buiten nú bekijken of zelfs uitproberen in onze showtuin!