Buitenspa zonder chloor
Aqua Perfect buitenspa zonder chloor
Chloorvrije waterbehandeling voor uw spa of hottub. Aqua perfect is de unieke formulier voor een jacuzzi zonder chloor!
ā‚¬Ā 98,50
Prijs per stuk

Voorraad : 12

Aantal: 
Bestellen
 

Jacuzzi zonder chloor? Dat kan nú

Jacuzzi zonder chloor? Dat kan nú met AquaPerfect®. AquaPerfect is een nieuwe ontwikkeling op het gebied van waterbehandeling. Speciaal voor de jacuzzi, hottub en zwemspa is juist de All-In-One formule van Aqua- Perfect® de ideale oplossing. Het badwater wordt op een eenvoudige en efficiënte wijze helder en schoon gehouden en doet dat 100% chloorvrij.

Chloorvrij bubbelbadU heeft 1 liter per maand nodig. Verder niets! De 1e keer moet er 500ml AquaPerfect worden toegevoegd aan uw jacuzzi zonder chloor. Na twee weken 250 ml toevoegen. Het gebruik van uw filter blijft gelijk (elke 2 weken doorspoelen en 1 x per jaar vervangen). Dit pakket is dan ook genoeg voor een 4 maanden waterbehandeling. Dit betekend een enorme besparing op uw onderhoud van uw jacuzzi! Zie verder het etiket voor de gebruiksaanwijzingen.

Het water in een spa kan op verschillende manieren worden vervuild. Door het warme water en het veelvoudige voedingsaanbod zoals transpiratie, huidschilfers, huidcrèmes en haren vermenigvuldigen de bacteriën zich explosief. De filters zullen alleen de grote verontreinigingen verwijderen. Bacteriën en micro-organismen worden echter niet opgenomen door de filters. Om het water toch schoon te houden, worden meestal ontsmettingsmiddelen gebruikt, zoals chloor en andere chemicaliën. Deze middelen doden de bacteriën, maar breken ook de kwaliteit van het water af en het water verliest zo zijn natuurlijke zelfreinigende vermogen. Wilt u een jacuzzi zonder chloor? Dan kiest u voor AquaPerfect!


Chloorvrije waterbehandeling voor uw spa

Chloorvrije waterbehandeling voor uw spa. AquaPerfect® werkt volgens een biologisch concept volledig chloorvrij, het reinigt het water in uw jacuzzi, hottub of zwemspa en maakt het helder, schoon en reukloos. Overtollig kalk wordt op efficiënte wijze verwijderd. Nu nog betere weerstand tegen opbouw van biofilm,

Om het vuil (op moleculair niveau) te kunnen verwijderen wordt het eerst samengebracht om het vervolgens uit te filteren, door het circulatie-filtersysteem. Dit is de basis van uw chloorvrije waterbehandeling.

Voordelen van AquaPerfect®:
  • Waterbehandeling in 1 stap
  • Super eenvoudig in gebruik
  • 100% biologische werking
  • Chloorvrij
  • Bestrijdt kalkafzet
  • Geeft heerlijk zacht water
  • Geen vervelende chloordampen
  • Ruim 4 maanden waterbehandeling met 1 pakket (4 liter)
Bestel nú deze unieke chloorvrije waterbehandeling!