Jacuzzi zwemspa J-19 Ingebouwde J-19 zwemspa Zwemtraining zwemspa J-19 Jacuzzi zwemspa J-19 Jetmassage zitposities Zwemjets voor zwemtraining
Jacuzzi zwemspa J-19 Ingebouwde J-19 zwemspa Zwemtraining zwemspa J-19 Jacuzzi zwemspa J-19 Jetmassage zitposities Zwemjets voor zwemtraining
Jacuzzi® zwemspa PowerPro J-19
Zwemtraining in een Jacuzzi® zwemspa in de eigen tuin. Zeer krachtige PowerPro zwemjets voor een optimale work-out. Daarna even ontspannen in deze design jacuzzi zwemspa.
ÔéČ┬á54.995,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen
 

Jacuzzi® zwemspa in de eigen tuin

Jacuzzi® zwemspa PowerPro J-19 is een prachtige zwemspa van 564 cm x 236 cm x 134 cm. De twee PowerPro PX-jets zijn ontworpen om de werveling uit de zwemstroom te halen en daarnaast zit er een extra jet om een brede stabiele waterstroom te leveren voor een perfecte zwemtraining. De vorm van de Jacuzzi® zwemspa en de positie van de zwemjets zijn zo ontworpen dat het golfslag minimalseerd. De waterstroom van de zwemjets kan makkelijk worden ingesteld tussen de 0 en 10 km/u en daarmee is deze perfect te gebruiken voor beginners en voor profesionele zwemmers. 

Jacuzzi® zwemspa's zijn ontwikkeld om de meest energiezuinige zwemspa's ter wereld te worden. De klimaatkamer technologie met volledig geïsoleerde bodem zorgt ervoor dat zoveel mogelijk van de gegenereerde warmte in de kuip aanwezig blijft. Het waterzuiveringssysteem Clearray bestaat uit zowel een UV-C lamp als ook een ozonater welke in de zwemspa zijn gemonteerd. Deze doden de bacteriën en algen waardoor met een laag chloor gehalte gewerkt kan worden. 

Detailfoto zwemtraining jesSpecificaties Jacuzzi® J-19 zwemspa:
  • Afmeting 564 cm x 236 cm x 134 cm
  • Zwemdeel 376 cm x 236 cm
  • Spadeel 188 cm x 236 cm
  • Leeg gewicht 1374 kg
  • Gevuld gewicht10412 kg
  • Inhoud zwemspa 9038 liter
  • Waterval met LED verlichting
  • 5 delige isolerende cover
  • Inclusief zwemspa water watch

Zwemtraining work-out wanneer u maar wilt

Deze Jacuzzi® zwemspa J-19 heeft een aantal programma’s voor zwemtraining die zijn ontwikkeld om u te helpen met uw training en omvat getimede trainingen voor sporters, vooraf gedefinieerde trainingen om het zwemvermogen of fitness te vergroten en een handmatige zwemtrainings-modus waarmee de waterstroom geregeld kan worden. Voor degenen die van fitness houden bootst de zachte bodem extra grip voor een jogging- of wandelervaring en helpt bij het beheersen of voorkomen van gewrichtspijn die kan optreden bij activiteiten op het droge. Kortom een zwemtraining work-out wanneer u maar wilt in uw eigen zwemspa.

Het meegeleverde zwemhorloge is uw eigen coach en analyseert de resultaten. De afgelegde afstand, tijd, interval tijden, hartslag en callorie verbruik worden bijgehouden. 

Deze Jacuzzi® zwemspa heeft vier stuks, 3 pK jetpompen welke zorgen voor de krachtige zwemjets en ook voor de jets in het spa gedeelte. Als je na de zwemtraining of na een lange dag werken wilt ontspannen heeft de Jacuzzi® zwemspa zijn vier ergonomisch ontworpen zitpositis, inclusief een cool-down stoel elk voorzien van 26 PowerPro®-jets. Elke zitpositie heeft natuurlijk een unieke jetconfiguratie voor de echte Jacuzzi® hydromassage.