Leisure Time Jet Clean
Leisure Time Jet Clean

Jets schoonmaken van uw jacuzzi? Gebruik Leisure Time Jet Clean. Bestrijd nú de biofilm in de leidingen en jets van de jacuzzi.

€ 17,95
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Aantal: 
Bestellen

Jets schoonmaken van uw jacuzzi

Wanneer uw waterkwaliteit niet optimaal is krijgt u gemakkelijk vuilafzettingen in de leidingen en jets van uw jacuzzi. Deze afzettingen kunnen bestaan uit oliën, vet, vuil en mineralen, en bieden een ideale voedingsbodem voor bacteriën. De bacteriën vormen een biofilm, die resistent is tegen desinfectiemiddelen en waterdoorstroming kan verminderen en de spa apparatuur kan beschadigen. Het is daarom zaak om elke drie maanden de leidingen en jets schoon te maken. Leisure Time jet clean verwijdert deze afzettingen en biofilm.

Leisure Time jet clean

Leisure time jet clean is een reiniger voor het bestrijden biofilm en vuil in de leidingen en jets van uw jacuzzi. Stappenplan gebruik Leisure Time jet clean: 

1. Verwijder het filter en reinig of vervang deze
2. Voeg voordat de spa geleegd wordt, 1 fles Jet Clean toe aan het warme spa water
3. Zet de pomp aan en laat de jets gedurende 15 minuten draaien (zonder filter in de spa)
4. Zet de pomp en de jets uit en laat Jet Clean gedurende een uur inwerken
5. Zet de pomp aan en laat de jets en de luchtinstallatie gedurende 15 minuten draaien
6. Laat de spa leeglopen en sproei de binnenkant van de kuip en de leidingen middels de jet openingen, terwijl het water wegloopt.

Jet Clean dient dus altijd te worden gebruikt voor het laten leeglopen van de jacuzzi. Bij het hervullen van de spa deze eerst maar voor een kwart vullen met water en dan weer leeg laten lopen. Dit vermindert de schuimvorming.

Inhoud flacon Leisure Time jet clean: 473 ml. Kies twee flessen jet clean en ontvang een leuke korting. Dit is voldoende voor een half jaar onderhoud van uw jacuzzi leidingen en jets. 

Wanneer uw bestelling met deze Leisure Time Jet Clean onder de 100 euro blijft zijn wij helaas genoodzaakt om de PostNL verzendkosten door te rekenen.