Kleine Amerikaanse Jacuzzi voor 3 personen Kleine Amerikaanse Jacuzzi J-225 Platinum kuip in kleine Amerikaanse Jacuzzi
Kleine Amerikaanse Jacuzzi voor 3 personen Kleine Amerikaanse Jacuzzi J-225 Platinum kuip in kleine Amerikaanse Jacuzzi
Jacuzzi® J-215
3 persoons spa van het echte merk Jacuzzi® is een kleine Amerikaanse jacuzzi. Deze 3 persoons spa is prachtig afgewerkt én heeft een unieke isolatie!
ÔéČ┬á14.850,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen
 

Kleine Amerikaanse jacuzzi J-215 

Kleine jacuzzi uitzoeken? De Jacuzzi® J-215 is een zeer luxe Amerikaanse jacuzzi welke perfect is afgewerkt met de beste materialen. Deze kleine Amerikaanse jacuzzi is 203 cm x 175 cm x 84 cm diep. De ergonomisch ontworpen zitposities zorgen voor een heerlijk comfort. De verschillende hydromassages in deze jacuzzi aanbieding geven alle gebruikers een heerlijk ontspannen gevoel.

De 21 instelbare hydrotherapie jets zijn zorgvuldig gepositioneerd om u een spectaculaire massage te geven. De kleine Amerikaanse jacuzzi heeft een rijke historie. De enige echte originele Jacuzzi® bubbelbaden zijn ontwikkeld door 7 broers die vanuit Italië verhuizen naar de Verenigde Staten en samen het allereerste bubbelbad ontwikkelen voor de privé markt. Jacuzzi® mag zich vandaag de dag tot de top van de spa leveranciers rekenen. Geniet ook in deze kleine jacuzzi van deze meer dan 60 jaar ervaring en expertise. Door deze jarenlange ervaring kan u ook bij deze kleine Amerikaanse jacuzzi genieten van de beste massage, filtering en technologie in een energiezuinig ontwerp.

Wil je met twee of met drie personen genieten van jarenlange onbezorgde en heerlijke wellness? Kies dan voor deze kleine jacuzzi van het Amerikaanse top merk Jacuzzi®. Ideaal voor de kleinere tuinen.
 

3 persoons spa is ontworpen voor comfort en schoonheid

Deze kleine Amerikaanse jacuzzi biedt twee zitposities en heeft ook een heerlijke luxe lounger. Dit 3 persoons spa model is ontworpen voor comfort en schoonheid in een persoonlijke omgeving. Hiermee is deze 3 persoons spa perfect voor patio's, vlonders en bescheiden tuinen. 

De 3 persoons spa heeft weinig poespas, maar is ontworpen voor comfort en schoonheid. Zo heeft deze complete spa 21 PowerPro jets, 1 twee standen 2 pK jetpomp, 2,7 kW heater en zelfs een UV lamp en ozonator om het water in optimale conditie te houden. De 2 voetenmassage jets zorgen voor een heerlijke ontspanning vanuit de lounge positie. 

Kleine jacuzzi logoSpecificaties J-215 Amerikaanse jacuzzi:
 • 2 zitposities en 1 lounge positie
 • Afmeting 203 cm x 175 cm x 84 cm
 • Gewicht 223 kg
 • 2,7 kW verwarmingselement
 • 21 PowerPro jets
 • 1 x 2 speed 2pK jetpomp
 • LED spot 
 • Jacuzzi® zachte hoofdsteun 3x
 • Ingebouwde ozonater en UV-C lamp
 • Materiaal kuip: Lucite Acrylic
 • Buitenkant jacuzzi: Composiet
 • Inclusief zwarte Prolast cover en trapje
De Smartseal isolatie tegen de panelen van deze 3 persoons spa zorgen voor een lager geluidsniveau rond de spa. De isolatie van de J-200 lijn is speciaal aanbevolen voor een kouder klimaat. Het CLEARRAY® filtersysteem zorgt voor een perfecte ondersteuning in de waterbehandeling. 

Mogelijke ombouw kleuren in de J-200 serie:

De kuip van de J-215 wordt altijd uitgevoerd in de kleur Platinum (ook wel silver marble genoemd). Dat is ook de meest gekozen acryl kleur. 
  Bestel nú deze kleine Amerikaanse jacuzzi!