Aromatherapie geur Lavendel

Bubbelbad geur voor in de aromatherapie van de jacuzzi. Lavendel geur geeft een heerlijk ontspannen gevoel. Bestel nú deze geurparels lavendel.

€ 24,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Aantal: 
Bestellen

Bubbelbad geur voor optimaal relaxen

Bubbelbad geur voor in uw jacuzzi. Heeft uw jacuzzi een aromatherapie dispenser kies dan voor deze bubbelbad geurparels. De lavendel bubbelbad geur geeft een heerlijk ontspannen gevoel. Deze aromatherapie bubbelbad geuren hebben geen negatief effect op de waterkwaliteit van uw jacuzzi.

Lavendel geur geeft een ultiem ontspannen gevoel

Gebruik van de lavendel geur voor in uw jacuzzi:
  • Maak het pakketje met parels open.
  • Doe de parels in het korfje en doe het deksel goed dicht
  • Doe het korfje in de aromatherapie dispenser in de jacuzzi
  • Heerlijk ontspannen met deze lavendel geur.
Set van 4 zakjes lavendel geurparels en 4 korfjes. Wanneer uw bestelling met deze Lavendel geur onder de 100 euro blijft zijn wij helaas genoodzaakt om de PostNL verzendkosten door te rekenen.

Vanwege een positieve coronatest bij één van onze collega’s hebben wij voor uw veiligheid besloten onze fysieke winkel en showtuin in Zevenbergen te sluiten. Onze telefonische klantenservice is in deze periode geopend op werkdagen van 10:00 uur tot 16:00 uur. Wij doen onze uiterste best alle mailtjes dezelfde dag te beantwoorden. Deze aanpassingen gelden in ieder geval tot en met dinsdag 27 oktober.

Alle bestellingen in onze webshop worden vooralsnog zonder vertraging bij onze klanten bezorgd!
Iedereen veel sterkte gewenst in deze tijden.

Team Hottub & Spa