Lay z Spa filters
Lay z Spa filters

Bestway bubbelbad filters voor alle Lay z Spa modellen. Bestel de Lay z Spa filters VI nu gemakkelijk online!

Standaard levertijd

1 dag

€ 7,95
Prijs per stuk

Voorraad : 281

Aantal: 
Bestellen

Lay z Spa filters

Filters voor de Lay z Spa van Bestway. Bestway filter VI is speciaal gemaakt voor alle Lay z Spa modellen. Lay z spa filters voor de Miami, Paris, Vegas, Palm Springs, Monaco, Hawaii, Siena, Platinum, Wij adviseren u om elke 3 tot 4 dagen de filter schoon te maken met een krachtige waterstraal. Elke 2 tot 3 weken zal er een nieuwe Lay z Spa filter moeten worden geplaatst.
 

Bestway Bubbelbad filters vandaag besteld, morgen in huis

De Bestway bubbelbad VI filter is 8 cm hoog en heeft een diameter van 10 cm. 

Extra tip bij het terugplaatsen van een Bestway Lay z Spa filter:
Zorg ervoor dat u de filter eerst even onder water houdt, wat schud tot alle lucht uit de filter is. Dan pas naar beneden brengen en in het kunststof filterbakje doen. Wanneer er veel lucht mee naar beneden gaat komt dit in het systeem en heeft u kans dat het systeem een Error geeft.

Bestel nú deze Bestway bubbelbad filters en u heeft ze morgen in huis!

Wanneer uw bestelling met deze Bestway bubbelbad filters onder de 100 euro blijft zijn wij helaas genoodzaakt om de PostNL verzendkosten door te rekenen.

Vanwege een positieve coronatest bij één van onze collega’s hebben wij voor uw veiligheid besloten onze fysieke winkel en showtuin in Zevenbergen te sluiten. Onze telefonische klantenservice is in deze periode geopend op werkdagen van 10:00 uur tot 16:00 uur. Wij doen onze uiterste best alle mailtjes dezelfde dag te beantwoorden. Deze aanpassingen gelden in ieder geval tot en met dinsdag 27 oktober.

Alle bestellingen in onze webshop worden vooralsnog zonder vertraging bij onze klanten bezorgd!
Iedereen veel sterkte gewenst in deze tijden.

Team Hottub & Spa