Luxe barrelsauna Barrelsauna met elektrische kachel Afmetingen luxe barrelsauna
Luxe barrelsauna Barrelsauna met elektrische kachel Afmetingen luxe barrelsauna
Barrelsauna large Jaro & Jolie
Jaro & Jolie barrelsauna is een top kwaliteit sauna welke in Nederland en België wordt geproduceerd. Stel zelf je exclusieve large barrelsauna met veranda en kleedruimte samen!
€ 7.995,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen
 

Ervaar de luxe van een barrelsauna met veranda en kleedruimte

Jaro & Jolie biedt exclusieve barrelsauna's die worden vervaardigd met enkel duurzame materialen, wat resulteert in een langdurige levensduur. Dankzij de uitstekende luchtcirculatie in een barrelsauna warmt deze niet alleen gelijkmatig op, maar ook sneller dan andere saunatypes. Dit betekent minder wachttijd en meer tijd om van je sauna te genieten. Deze luxe barrelsauna is 280 cm lang, heeft een aantrekkelijke veranda en een diameter van 205 cm.

Luxe barrelsauna is een indrukwekkende aanwinst

Houtgestookte palletkachelDaarnaast is een barrelsauna een indrukwekkende aanwinst voor elke tuin. Deze barrelsauna's worden standaard geleverd in thermowood, wat niet alleen een langere levensduur garandeert, maar ook zorgt voor minder houtkrimp en een lichter gewicht. Dit proces, waarbij Europees en FSC-gecertificeerd naaldbomenhout onder hoge druk wordt verhit, verbetert de structuur en duurzaamheid aanzienlijk. Bovendien zijn al onze barrelsauna's voorzien van een shinglesdak en regenlatten.

Bij Jaro & Jolie kun je kiezen tussen een elektrische kachel en een houtgestookte kachel voor je barrelsauna. De elektrische kachel biedt gemak en precisie in temperatuurregeling, terwijl de houtgestookte kachel een authentieke en gezellige sfeer creëert. Beide kachels zijn voorzien van saunastenen voor opgietingen. We werken uitsluitend met hoogwaardig Europees duurzaam hout voor onze premium barrelsauna's. Jaro & Jolie is een Belgisch premium merk met eigen productiefaciliteiten in België en Nederland.

Elektrische kachel capaciteit 7,5kW -> ongeveer 40 tot 60 minuten voordat de sauna warm is (krachtstroom).
Houtgestookte kachel 16,5 kW -> ongeveer 40 minuten voordat de sauna warm is.

Onze barrelsauna's zijn recyclebaar zonder chemisch afval. Je hebt ook verschillende opties, zoals panoramisch glas, een elzen vloer, led-verlichting en ergonomische ruggensteun.

Barrelsauna met panoramisch glas?

GGeen panoramisch glaseen panoramisch glas

Zonder panoramisch glas wordt de achterkant van de barrel dichtgemaakt met, de door jou gekozen houtsoort. Zo kun je volledig genieten van maximale privacy.

HHalf panoramisch glasalf panoramisch glas

Heb je een mooi uitzicht? Geniet dan optimaal van het zicht met half panoramisch glas wanneer je gebruik maakt van de barrelsauna. Op deze manier zit de kachel zelf achter het hout en zit enkel de kachelpijp in het zicht van het raam. 

Volledig panoramisch glasVolledig panoramisch glas

Liever een zeer open gevoel? Geniet optimaal van jouw uitzicht met volledig panoramisch glas wanneer je gebruik maakt van de barrelsauna. Dit is de populairste keuze.

De garantie op deze barrelsauna is maar liefst 5 jaar. Ook op waterdichtheid. De techniekers van Jaro & Jolie komen dan ter plaatsen bij eventuele problemen. Wil je ook zo'n prachtige barrelsauna met veranda en kleedruimte in je tuin? Bestel hem vandaag nog of vraag een offerte aan.