Maatwerk spa cover
Maatwerk spa cover
Spa cover op maat laten maken? Goed geïsoleerde cover kunnen wij laten maken in de fabriek. Maatwerk spa cover is niet duurder, maar het duurt wel langer.
€ 229,00
Prijs per Prijs vanaf
Aantal: 
Bestellen
 

Spa cover op maat laten maken?

Staat de afmeting van uw gewenste cover er niet bij? Of heeft uw spa een andere radius? Kies er dan voor om een spa cover op maat te laten maken. Dit is in de meeste gevallen niet heel veel duurder dan een standaard cover, echter de levertijd is doorgaans een 8 tot 10 weken. Dit omdat de spa cover op maat dan speciaal voor u in de fabriek op maat wordt gemaakt.
 

Maatwerk spa cover specificaties

Kies voor een nieuwe maatwerk cover voor uw spa wanneer uw huidige cover niet meer mooi of kapot is. 

Specificaties losse cover:

- Dikte spa cover: 12 cm afloop naar 9 cm (extra isolerend)
- Flap 11 cm
- Inclusief veiligheidsclips
- Radius hoeken zelf te bepalen
- Gemaakt van EPS-100 isolatieplaten met aluminium versterking
- Maatwerk spa cover heeft een vochtscherm om de isolatie te beschermen

Kies de gewenste coverkleur: 

Radius jacuzzi cover berekenenJacuzzi cover kleuren

De kleuren charcoal, ash, coffee zijn te bekijken in onze showtuin! Wij adviseren u om uw jacuzzi cover regelmatig in te smeren met Cover & Care Conditioner van Leisure Time. Cover & Care Conditioner beschermt uw jacuzzi cover tegen weersinvloeden en verkleuringen. Wij monteren afsluitbare gespen aan de onderzijde met een bandje van skai-leer aan de cover. De houder van de gesp wordt met de RVS-schroefjes, los bijgeleverd. U dient deze zelf op uw bad te schroeven.

Mail naar info@hottubspa.nl uw gewenste kleur, afmeting en de radius van uw hoek, dan krijgt u zeer snel een op maat gemaakte prijs voor uw maatwerk spa cover. Of vul het contactformulier even in.