Top
MEGAspa

MEGAspa Europe BV bestormd de Nederlandse markt

MEGAspa EuropeMEGAspa Europe is een nieuwkomer op de Nederlandse jacuzzi spa markt. De MEGAspa fabriek produceert prachtige unieke design jacuzzi's en met een aantal unieke ombouw kleuren creëeren ze een pareltje voor in uw tuin! Bekijk bijvoorbeeld de strakke architectonische design jacuzzi's als de Niagara eens. MEGAspa Europe werkt verder altijd met het Balboa besturingssysteem en de Amerikaanse Aristech acryl kuipen. Hierdoor bent u verzekerd van een kwalitatieve basis waarop de rest van de spa wordt opgebouwd.

MEGAspa jacuzzi kopen?

Kom in onze winkel een aantal stalen bekijken van de MEGAspa whirlpools en wij geven u graag uitleg over deze prachtige spa's. Wilt u een MEGAspa jacuzzi kopen dan kunnen wij hem doorgaans binnen twee weken bij u leveren uit het MEGAspa magazijn in Limburg. Wanneer u wat specifiekere modellen wenst of kleuren dan laten wij de MEGAspa gewoon speciaal voor u komen. Houdt u dan rekening met een levertijd van een 8 tot 10 weken. De MEGAspa jacuzzi's hebben verder 8 jaar garantie op de structuur van de spa en 2 jaar garantie op de acryl, pompen en het besturingssysteem.
Siljan MEGAspa
Siljan MEGAspa
Houtlook jacuzzi Siljan geeft een prachtige natuurlijke sfeer in uw tuin. De MEGAspa Siljan is een jacuzzi voor drie personen met veel luxe extra's.
6.495,00
 4.995,00
Rhein MEGAspa
Rhein MEGAspa
Smalle jacuzzi Rhein van MEGAspa is een kleine en compacte 2 persoons spa's. Deze smalle jacuzzi is maar 135 cm breed en 190 cm lang. Nú extra korting!
5.995,00
 4.995,00
Hornavan MEGAspa
Hornavan MEGAspa
Jacuzzi natuurlijk design in uw tuin. De MEGAspa Hornavan is een kleine jacuzzi met twee ligposities voor drie personen. Bekijk de vele extra's!
6.495,00
 5.495,00
Vanern MEGAspa
Vanern MEGAspa
Houten jacuzzi voor een prachtige natuurlijke sfeer in de tuin. De Vanern is een jacuzzi met veel jets en een unieke natuurlijke ombouw en veel extra's.
 7.495,00
Civetta design jacuzzi MEGAspa
Civetta design jacuzzi MEGAspa
Stille jacuzzi met een strak design? Kies deze prachtige kleine design jacuzzi Civetta met o.a. een mooie brede LED waterval. Zeer stille jacuzzi!
 7.495,00
Niagara design jacuzzi MEGAspa
Niagara design jacuzzi MEGAspa
Luxe wellness en design in de tuin? Kies deze prachtige design jacuzzi Niagara met o.a. prachtige brede LED waterval. Betaalbare premium design jacuzzi!
 9.495,00
Amiata design jacuzzi MEGAspa
Amiata design jacuzzi MEGAspa
Stille spa met een uniek design? Kies deze prachtige grote design jacuzzi Amiata met o.a. een brede LED waterval. Jacuzzi in architectonische stijl!
 10.495,00