MySpa filter MySpa filter
MySpa filter MySpa filter
MySpa filter
Filter speciaal voor de MySpa jacuzzi's van Sunspa. Jacuzzi filter MySpa gemakkelijk online bestellen. MySpa jacuzzi filter morgen in huis!

Standaard levertijd

1 dag

€ 47,00
Prijs per stuk

Voorraad : 12

Aantal: 
Bestellen
 

MySpa filter de MySpa jacuzzi van Sunspa

De filter speciaal voor de MySpa jacuzzi modellen van SunSpa. Deze filter is van MySpa en speciaal gemaakt voor de MySpa jacuzzi's waar 1 filter in het filterhuis gaat. Deze Myspa filter heeft een afmeting van: 16 cm hoog en een doorsnede van 15 cm de schroefdraad van de filter is 4,9 cm breed en 1,7 cm hoog.

Wij adviseren de MySpa filter elke week goed door te spoelen met een krachtige waterstraal en elke 3 tot 4 weken te vervangen voor een nieuwe filter. Zo houdt u uw MySpa jacuzzi het langst hygiënisch en schoon! Deze filter is onder andere ook geschikt voor jacuzzi's van Sunspa, Bubbelkoning, Venice en Canadianspa waar 1 grote filter in gaat.

Bestel nú deze jacuzzi filter van MySpa en u heeft hem morgen in huis! Wanneer uw bestelling met deze MySpa filter onder de 100 euro blijft zijn wij helaas genoodzaakt om de PostNL verzendkosten door te rekenen.