Mandela SpaLux Mandela SpaLux Mandela SpaLux Mandela SpaLux Mandela SpaLux Mandela SpaLux Mandela SpaLux
Mandela SpaLux Mandela SpaLux Mandela SpaLux Mandela SpaLux Mandela SpaLux Mandela SpaLux Mandela SpaLux
Mandela SpaLux
Jacuzzi spa voor 5 personen. Deze jacuzzi spa heeft twee luxe loungers en 3 zitposities. Mandela is een prachtige prive jacuzzi uit de SpaLux serie. Bekijk de Mandela nú in onze showtuin!
ā‚¬Ā 7.995,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen
 

Prive jacuzzi met heerlijke ontspannen massages

Wilt u een prive jacuzzi met een optimale massage? De prive jacuzzi Mandela uit onze SpaLux serie heeft maar liefst 55 hydromassage jets welke worden aangestuurd door twee stuks 2 pK pompen. Verder heeft de SpaLux Mandela een airblower met een flinke kracht van 700 Watt (10 airjets).
 
Specificaties prive jacuzzi spa Mandela Als u een prive jacuzzi overweegt aan te gaan schaffen, dan wilt u natuurlijk niet teveel energiekosten betalen. De isolatie van een prive jacuzzi is daarom essentieel. De Mandela heeft HD foam isolatie in de kuip en in de ombouw en ook tegen de ABS bodem. De ABS vacuum kunststof bodem is een belangrijk onderdeel van de structuur van de Mandela. De constructie uit één stuk zorgt voor een sterke fundering die de bodem van de prive jacuzzi afsluit, warmte behoudt en vocht weert. Verder zorgt de dikke cover voor maximale energiebesparing. 
 

Jacuzzi spa voor 5 personen

Jacuzzi spa Mandela uit de SpaLux serie is een spa voor het hele gezin. Óf natuurlijk ook ideaal om eens mensen uit te kunnen nodigen. Deze 5 persoons jacuzzi spa Mandela is ideaal om met vrienden te genieten van luxe en comfort. 
 
Jacuzzi spa Mandela zorgt voor een uitstekende hydromassage, wellness beleving en een heeft een lange levensduur. Prive jacuzzi spa Mandela is standaard voorzien van vele extra's zoals een schouder- nek massage, waterval, Balboa ozonator, muziekinstallatie en veel LED verlichting. Nú een jacuzzi spa kopen is straks heerlijk genieten!
 
Specificaties SpaLux Mandela jacuzzi:
 • 2 loungeposities, 3 zitposities
 • Gewicht 360 kg
 • Besturing Balboa BP6013
 • 3 kW verwarmingselement
 • 55 RVS jets
 • 2 x 2 pK jetpomp
 • Ingebouwde Balboa ozonater
 • 4 geïntegreerde hoek LED-lampen 
 • 16 pinpoint leds
 • Muziek installatie met 2 LED speakers
 • Aromatherapie
 • Materiaal kuip: Lucite Acrylic (3,8 mm dik)
 • Buitenkant jacuzzi: Composiet hout
Kleuren ombouw:
Kleuren ombouw prive jacuzzi
Mogelijke kleuren kuip jacuzzi spa Mandela:
Kuip kleuren jacuzzi spa
Jets is 5 persoons jacuzziDe meestgebruikte combinatie bij deze jacuzzi spa is Sterling Silver kuip met een Graphite of een Misty Gray ombouw en bijpassende cover. Deze kleuren zijn doorgaans ook op voorraad en met 1 week te leveren.

Stroomvereisten SpaLux Mandela:
3x 220 (380) volt 16 amp. C karakteristiek
óf
2x 220 volt 16 amp. C karakteristiek: (2x fase, 2x nul en aarde). Let op; verwarming schakelt uit wanneer de pompen aan staan.
óf
1x 25 amp. C karakteristiek (1x fase, 1x nul en aarde) Let op; verwarming schakelt uit wanneer de pompen aan staan.

Ook op deze jacuzzi heeft u 2 jaar garantie aan huis en 5 jaar aflopende garantie op de acryl kuip!

Andere kleur combinaties hebben tot 10 weken levertijd. Mooie jacuzzi spa kopen? Bestel nú deze SpaLux Mandela jacuzzi in de gewenste kleuren!