6 persoons jacuzzi rond Ronde jacuzzi buiten Ronde jacuzzi buiten in de tuin
6 persoons jacuzzi rond Ronde jacuzzi buiten Ronde jacuzzi buiten in de tuin
Lugano Serena Spa
6 persoons jacuzzi Lugano van Serena Spa. Deze ronde jacuzzi buiten is met 96 cm heerlijk diep en heeft 33 jets. Bestel nú deze ronde jacuzzi voor buiten!

Standaard levertijd

8 weken

€ 14.995,00
Prijs per stuk

Voorraad : 4

Aantal: 
Bestellen
 

Ronde jacuzzi buiten? 

Overweegt u een ronde jacuzzi buiten? De Lugano van Serena Spa is een prachtige en vooral diepe ronde jacuzzi. Deze ruime jacuzzi biedt plaats aan 6 volwassenen en levert uitstekende hydromassage en veel variatie in zitdiepte en hydromassage. Ronde jacuzzi voor buiten met een hoogte van 96 cm, eenvoudige instap, 3" LED verlichting, Balboa besturing, 2 x 2 pk pomp én optimale isolatie.

Serena Spa is een Nederlandse fabrikant van een top kwaliteit spa's. De volledige productie vind plaats in Harderwijk. Zorgeloos genieten van een ronde jacuzzi buiten? Dat kan met Serena Spa! Een Serena Spa wordt voorzien van een unieke Canadees cederhouten ombouw. Hierdoor oogt deze ronde jacuzzi veel natuurlijker in uw tuin. De omkasting kan standaard worden gebeitst in de kleuren grey wash, white wash, natural en red cedar. De omkasting wordt tot in detail afgewerkt door de vakmensen van Serena Spa. Kies nú deze prachtige ronde jacuzzi voor buiten!

6 persoons jacuzzi met top isolatie

Verder staat Serena Spa voor de sterkste kuip! De kuip van de spa krijgt immers veel te voorduren. Het hoogwaardige acryl is UV-bestendig en zeer bestand tegen krassen en stoten. De kuip wordt van binnenuit versterkt met verschillende lagen hars en glasvezel. De kuipen worden met de hand gemaakt in Harderwijk en door de strenge kwaliteitscontrole heeft u zelfs 10 jaar garantie op deze kuip!

De kuip is leverbaar in de kleuren Pure White, White Marble, M|idnight Opal en Oyster Opal. 

Grote ronde jacuzziSpecificaties Serena Spa Lugano:
  • 6 zitposities
  • Afmeting 238 cm doorsnede, 96 cm diep
  • Gewicht 400 kg
  • Besturing Balboa met WiFi app bediening
  • 3 kW verwarmingselement
  • 33 RVS jets
  • 2 x 2 pK jetpomp
  • Ingebouwde ozonator
  • Aansluiting 2x 230v/32A
  • Geïntegreerde 3" multicolour LED-lamp 
Deze 6 persoons jacuzzi is leverbaar in diverse kuip kleuren en ombouw kleuren verkrijgbaar. Ook de cover is leverbaar in de kleuren grijs, zwart en tobacco.

Na een zorgvuldige controle wordt het logo van Serena Spa geplaatst. Een erkend teken van vakmanschap en zorg voor de toekomstige spa gebruiker. De garantie van de Serena Spa is 10 jaar op de kuip en 2 jaar op de techniek van de spa. 

Heeft u specifieke wensen? Doordat deze spa in Nederland wordt geproduceert kan deze Serena spa ook op maat voor u ontworpen worden. Heeft u specifieke wensen op het gebied van materialen, kleuren, filtering of waterbehandeling? Laat het ons weten en wij gaan kijken of Serena Spa dit exclusief maatwerk voor u kan realiseren.