Sensual jacuzzi
Spa geur Sensual van Interline

Droom weg naar de bestemming van je dromen met deze spa essence sensual geur. Heerlijke sensuele jacuzzi spa geur!

Standaard levertijd

1 dag

€ 14,75
Prijs per stuk

Voorraad : 21

Aantal: 
Bestellen

Sensual jacuzzi geur Interline

De sensual jacuzzi geur van Interline zorgt ervoor dat u heerlijk weg kunt dromen naar de bestemming van uw dromen! Een heerlijke geur in uw jacuzzi geeft een extra dimensie aan uw wellness ervaring. Een sensuele geur voor heerlijke lange avonden in de jacuzzi. 

Sensual jacuzzi geur is een flacon van 250 ml. Een klein scheutje van deze vloeistof geeft al een heerlijke sensuele aroma voor de betreffende sessie in de jacuzzi.

Kies 3 flacons sensual jacuzzi geur en ontvang een leuke korting!

In deze Interline jacuzzi geuren collectie zijn de geuren ocean, fruity en lavendel ook beschikbaar. Wanneer uw bestelling met deze sensual jacuzzi geur onder de 100 euro blijft zijn wij helaas genoodzaakt om de PostNL verzendkosten door te rekenen.

Vanwege een positieve coronatest bij één van onze collega’s hebben wij voor uw veiligheid besloten onze fysieke winkel en showtuin in Zevenbergen te sluiten. Onze telefonische klantenservice is in deze periode geopend op werkdagen van 10:00 uur tot 16:00 uur. Wij doen onze uiterste best alle mailtjes dezelfde dag te beantwoorden. Deze aanpassingen gelden in ieder geval tot en met dinsdag 27 oktober.

Alle bestellingen in onze webshop worden vooralsnog zonder vertraging bij onze klanten bezorgd!
Iedereen veel sterkte gewenst in deze tijden.

Team Hottub & Spa