SmartDeck tegels

Modulaire tegels van SmartDeck zodat je zelf de grootte kunt bepalen. Spa ondergrond beschermt je spa, staat mooi en zorgt voor een vlakke ondervloer.

Standaard levertijd

2 dagen

€ 575,00
Prijs per stuk

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen

Modulaire tegels zelf te installeren

SmartDeck modulaire tegels komen in een set van 16 tegels in een handige box. Deze composiete tegels komen dus in 1 pakket, optioneel is de afgeronde rand. Makkelijk zelf te installeren en groot genoeg voor je spa. De tegels zijn 60x60cm en de ondervloer is in totaal 240x240 cm!

 

Spa ondergrond alternatief houten terras of beton

Wil je dat je spa of jacuzzi er mooi bij staat, maar heb je geen zin in veel gedoe? Deze spa ondergrond is dan de ideale oplossing. Tijdelijk of als permanent gebruik, het kan beide! De modulaire tegels met mooie zwarte composiete gestructureerde bovenzijde zorgt voor een luxe uitstraling. Niet onbelangrijk: De SmartDeck spa ondervloer kan tegen -40 graden. Tevens zeer sterk en kan meer dan alleen het gewicht van een spa houden.

Vanwege een positieve coronatest bij één van onze collega’s hebben wij voor uw veiligheid besloten onze fysieke winkel en showtuin in Zevenbergen te sluiten. Onze telefonische klantenservice is in deze periode geopend op werkdagen van 10:00 uur tot 16:00 uur. Wij doen onze uiterste best alle mailtjes dezelfde dag te beantwoorden. Deze aanpassingen gelden in ieder geval tot en met dinsdag 27 oktober.

Alle bestellingen in onze webshop worden vooralsnog zonder vertraging bij onze klanten bezorgd!
Iedereen veel sterkte gewenst in deze tijden.

Team Hottub & Spa