Kaapstad SpaLux Kaapstad SpaLux Kaapstad SpaLux Kaapstad SpaLux
Kaapstad SpaLux Kaapstad SpaLux Kaapstad SpaLux Kaapstad SpaLux
Kaapstad SpaLux
Jacuzzi zwembad met een luxe lounger en 5 zitposities. Kaapstad is een prachtige jacuzzi uit de SpaLux serie. Spa kopen met gratis installatie?

Standaard levertijd

2 weken

€ 8.995,00
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 

Spa kopen voor het hele gezin?

Spa kopen voor het hele gezin óf om eens mensen uit te kunnen nodigen? Deze 6 persoons jacuzzi Kaapstad uit de SpaLux serie is ideaal om met vrienden of het hele gezin te genieten van luxe en comfort. Deze spa is 226 cm x 226 cm x 89 cm. Spa kopen met een uitstekende hydromassage, wellness beleving en een lange levensduur? Kies dan zeker voor de Kaapstad van SpaLux! Jacuzzi zwembad Kaapstad is standaard voorzien van vele extra's zoals een waterval, ozonator, muziekinstallatie & veel LED verlichting. Nú een spa zwembad kopen is straks heerlijk genieten!
 

Jacuzzi zwembad met heerlijke ontspannen massages

Wilt u een jacuzzi zwembad met een optimale massage? De Kaapstad heeft maar liefst 61 hydromassage jets welke worden aangestuurd door twee stuks 2,5 pK pompen. Verder heeft het jacuzzi zwembad Kaapstad een airblower met een flinke kracht van 700 Watt (12 airjets). Tot slot heeft dit spa zwembad een heerlijke nekmassage in één van de zitposities.
 
Wilt u een jacuzzi zwembad met een goede isolatie? De Kaapstad heeft HD foam isolatie in de kuip en in de ombouw en ook tegen de ABS bodem. De ABS vacuum kunststof bodem is een belangrijk onderdeel van de structuur van de Kaapstad. De constructie uit één stuk zorgt voor een sterke fundering die de bodem van het jacuzzi zwembad afsluit, warmte behoudt en vocht weert. Verder zorgt de dikke cover voor maximale energiebesparing. 

Specificaties SpaLux Kaapstad jacuzzi:
 • 1 loungepositie, 5 zitposities
 • Gewicht 410 kg
 • Besturing Balboa BP6013
 • Ruim 6 jacuzzi zwembad3 kW verwarmingselement
 • 61 RVS jets
 • 2 x 2,5 pK jetpomp
 • Ingebouwde Balboa ozonater
 • 4 geïntegreerde hoek LED-lampen 
 • 16 pinpoint leds
 • Muziek installatie met 2 LED speakers
 • Aromatherapie
 • Materiaal kuip: Lucite Acrylic (3,8 mm dik)
 • Buitenkant jacuzzi: Composiet hout

Wilt u nog meer luxe en wellness ervaren in uw spa zwembad? Kies dan voor de X-line upgrade. U krijgt dan de allernieuwste Balboa Spa touch met WiFi connectie. 4 speakers in plaats van 2 speakers. Subwoofer voor nóg beter geluid! Luxe cabinet met bredere planken, extra watervalletje en 12 LED verlichtte jets. 

Kleuren ombouw:
Kleuren ombouw spa zwembad

Mogelijke kuip kleuren jacuzzi zwembad:
Kuip kleuren jacuzzi zwembad
De meestgebruikte combinatie bij dit jacuzzi zwembad is Sterling Silver kuip met een Graphite of een Misty Gray ombouw en bijpassende cover. Deze kleuren zijn doorgaans ook op voorraad en met 1 week te leveren. Andere kleur combinaties hebben tot 10 weken levertijd.

3x 220 (380) volt 16 amp. C karakteristiek (3x fase, 1x nul en aarde)
óf
2x 220 volt 16 amp. C karakteristiek: (2x fase, 2x nul en aarde) Let op; de verwarming schakelt uit wanneer de pompen aan staan.
óf
1x 25 amp. C karakteristiek (1x fase, 1x nul en aarde) Let op; de verwarming schakelt uit wanneer de pompen aan staan.

Ook op deze jacuzzi heeft u 2 jaar garantie aan huis en 5 jaar aflopende garantie op de acryl kuip!

Mooie spa kopen? Bestel nú deze SpaLux Kaapstad jacuzzi in de gewenste kleuren. Kom dit spa zwembad nú bekijken in onze showtuin!