jacuzzi kuip schoonmaken spa schoonmaakset
jacuzzi kuip schoonmaken spa schoonmaakset
Spa Metal clean
Jacuzzi kuip schoonmaken met Spaline spa metal clean ter voorkoming van minerale en koper aanslag op de kuip. Te gebruiken bij vernieuwen van het water.

Standaard levertijd

1 dag

ā‚¬Ā 16,95
Prijs per stuk

Voorraad : 11

Aantal: 
Bestellen
 

Jacuzzi kuip schoonmaken

Deze Spa Metal Clean is een speciaal product ter voorkoming van minerale en koper aanslag op de kuipmetaal.  Gebruik elke keer bij het hervullen van de jacuzzi om metalen snel te kunnen te neutraliseren en lelijke vlekken te voorkomen. Spa metal clean voor het Jacuzzi kuip schoonmaken gebruikt u 250 ml per kuip. Om de Jacuzzi kuip schoonmaken is deze metal clean dus ideaal!

Spa schoonmaakset voor Jacuzzi kuip schoonmaken

SpaLine spa metal clean wordt gebruikt bij elke verversing van het jacuzzi water om mineralen te neutraliseren en aanslagplekken te voorkomen. Vanwege de hoge concentratie dient het slechts toegevoegd te worden bij een complete verversing van het water. Voor meer spa schoonmaakset kijk bij de relevante producten! 

Stappenplan gebruik voor de spa schoonmaakset:
1. Zet het filtersysteem uit.
2. Giet de halve fles spa metal clean gelijkmatig uit over geheel de jacuzzi
3. Laat het filtersysteem van uw jacuzzi durende 30 minuten draaien
4. Controleer de volgende dag na het verversen het filter en reinig het indien nodig

Voeg de spa schoonmaakset nooit toe met mensen in de spa. Gebruik altijd handschoenen. Houdt het product buiten bereik van kinderen en bewaar het in een gesloten verpakking op een goed geventileerde plek.

Mocht u nog vragen hebben over de Jacuzzi kuip schoonmaken met de spa schoonmaakset, neem gerust contact met ons op via 076-8200810!