SpaLux premium filter
SpaLux premium filter
Filter speciaal voor de SpaLux Premium jacuzzi's. Spa filter gemakkelijk online bestellen. SpaLux premium jacuzzi filter nú bestellen!

Standaard levertijd

1 dag

€ 54,00
Prijs per stuk

Voorraad : 4

Aantal: 
Bestellen
 

SpaLux filter voor de SpaLux premium modellen

Een van de belangrijkste onderdelen van uw spa is natuurlijk de filter. De spa filter zorgt ervoor dat het water goed gezuiverd wordt, wat bijdraagt aan een aangenaam gebruik en langere levensduur van uw jacuzzi. De afmeting van de SpaLux premium filter is: 26,5 cm hoog en een doorsnede van 12,5 cm de binnen diameter van de filter is 5,5 cm breed.

SpaLux heeft nog groot een extra voordeel. De SpaLux Premium filters zijn in vergelijking met andere jacuzzi's een stuk voordeliger.

Wij adviseren de SpaLux premium filter elke week goed door te spoelen met een krachtige waterstraal en minimaal elk jaar te vervangen voor een verse. Zo houdt u uw SpaLux premium jacuzzi het langste hygiënisch schoon!

Bestel nú deze spa filter voor SpaLux Premium. Wanneer uw bestelling met deze SpaLux Premium filter onder de 100 euro blijft zijn wij helaas genoodzaakt om de PostNL verzendkosten door te rekenen.