Showroom & winkel Ma t/m vrij 09:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 16:00
Koekoeksedijk 38
4761 PJ Zevenbergen
076 ā€“ 8200810

Houtgestookte hottub geeft sfeer en wellness

Houtgestookte hottub in de tuin geeft natuurlijk veel sfeer en het gevoel van wellness. Maar wat is een hottub? Van origine een houtgestookte houten hottub. De kachel van de hottub stookt u met haardhout op zodat het water lekker opwarmt. Heeft het water van uw houtgestookte hottub een temperatuur bereikt van een 38 graden? Dan gaat u heerlijk onspannen en de wellness ervaren!
 

Hottub hout of van kunststof

Hottub hout of van kunststof? Die vraag horen wij vaak. Een volledig houten hottub geeft wat meer beperkingen. Zo kunt u bijvoorbeeld geen chemie gebruiken bij een hottub hout. Het water zal na elk gebruik ververst moeten worden. Wij hebben daarom ook een aantal houten hot tubs in het assortiment met een kunststof binnenkuip. Zo kunt u het water in de hottub enkele dagen gebruiken. Nieuw zijn onze unieke hottubs met jets en bubbels. Kiest u ook voor een losse filterpomp in uw hot tub én nauwkeurig gebruik van pH en chloor, dan kan het water tot 3 maanden gebruiken!
 

Hottub kopen voor jarenlang plezier

Een hottub kopen staat garant voor jarenlang wellness plezier. Een houtgestookte kunststof hottub kan nog steeds een mooie hout look (composiet) hebben, maar is natuurlijk veel minder onderhavig aan verkleuring en vervorming dan hout. Daarnaast is een kunststof hottub of fiberglass hottub natuurlijk ook onderhoudsvrij. Kies nú de hottub houtgestookt die bij u past!


Wat kost een hottub houtgestookt?

Altijd een belangrijke vraag natuurlijk, wat kost een hottub? De traditionele echte houten hottubs beginnen in het spruce hout bij de €1595,-. Dit is dan een bouwpakket zodat je zelf je houtgestookte hottub in elkaar kan zetten. Maar bij de vraag wat een hottub kost, kan je het uiteraard zo gek maken als je zelf wilt. De meest luxe hot tubs met gemak en wellness is bijvoorbeen een hottub met een palletkachel. Inclusief jetmassage, bubbelmassage kan deze hottub prijs oplopen naar een €8500,-. Wilt u een hottub kopen dan kunt u zelf op onze website de gewenste configuratie kiezen, wat de prijs ook steeds up-to-date veranderd. Hopelijk heeft dit antwoord de vraag: 'Wat kost een hottub' houtgestookt beantwoord.


Geen producten