Showroom & winkel Ma t/m vrij 09:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 16:00
Koekoeksedijk 38
4761 PJ Zevenbergen
076 – 8200810

Jacuzzi® een merk werd een soortnaam

Logo jacuzziMet gepaste trots mogen wij mede delen dat Hottub & Spa officieel erkend Jacuzzi® dealer is geworden vanaf 2019. Wij mogen dit prachte merkt met een rijke geschiedenis en een prachtig familiair verhaal in Nederlands vertegenwoordigen. Het Jacuzzi® merk is een icoon geworden en zelfs een soortnaam. Nederlanders noemen elke spa eigenlijk een jacuzzi. Dit is niet juist. Jacuzzi® is al sinds 60 jaar een innovator in de spa branche.

De gebroeders Jacuzzi brachten een revolutie teweeg in de pompindustrie door een pomp voor boomgaarden te ontwikkelen, waarmee ze in 1930 een gouden medaille kregen. Vele uitvindingen later reageerde Candido Jacuzzi op de behoefte van zijn zoon aan pijnverlichting. Zijn zoon had namelijk reumatoïde artritis en moest enkele keren per week naar het ziekenhuis, naar een massagebad om de pijn draaglijk te houden. Om dit te vergemakkelijken creëerde Candido Jacuzzi de J-300 ™ hydromassagepomp. De draagbare hydrotherapiepomp maakte van elke normale badkuip een ontspannende en verjongende hydro-therapeutische spa en veranderde het leven van mensen over de hele wereld. Hoewel de vraag naar de J-300 ™ -pomp sterk was, werd Jacuzzi al snel een begrip, mede dankzij herhaalde verschijningen in een nationale tv-show. Met beroemde namen zoals Elvis, Marilyn Monroe en George Burns die allemaal Jacuzzi®-producten bezitten, werd het merk Jacuzzi® een sensatie.

Jacuzzi hydromassage pompNa verloop van tijd heeft het merk Jacuzzi® geavanceerde en aangepaste producten om hydrotherapie in huis voor iedereen beschikbaar te maken. In 1968 creëerde Jacuzzi 's werelds eerste geïntegreerde jet-bubbelbad, de Roman. De integratie van therapiejets in de zijkanten van het bad was een ongelooflijk succes. De gepatenteerde jets produceerden een unieke 50/50 lucht / water-verhouding en creëerden een ongeëvenaarde wellness ervaring.
 

Jacuzzi bubbelbaden voor in de tuin

In de jaren 80 concentreerde Jacuzzi zich op het verbeteren van de spa-ervaring voor thuis, door modellen te introduceren die werkten als bubbelbaden, massagebaden of beide. De modellen bevatten kalmerende watervallen en konden binnen of buiten worden geïnstalleerd, waardoor de achtertuin een favoriete plek werd om te ontspannen en familie en vrienden te vermaken.

Tegenwoordig is Jacuzzi® Brand hydrotherapie beschikbaar in vele vormen, waaronder de revolutionaire J-500 ™ Collectie van bubbelbaden. En terwijl de technologie van hydrotherapie is geëvolueerd, blijft de naam Jacuzzi® die een industrie lanceerde, steeds vernieuwend.

Bezig met laden...
  1  2