Showroom & winkel Ma t/m vrij 09:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 16:00
Koekoeksedijk 38
4761 PJ Zevenbergen
076 ÔÇô 8200810
Jacuzzi®

Jacuzzi® kopen?


Bent u op zoek naar een échte Jacuzzi®? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
In onze showroom én showtuin hebben wij diverse modellen staan, een aantal daarvan staan zelfs gevuld, zodat u deze ook écht kunt testen en het heerlijke gevoel van een Jacuzzi® bij ons kunt ervaren.

Onze medewerkers helpen u graag met het vinden van de Jacuzzi® die het beste bij uw wensen past. Wilt u er van verzekerd zijn dat een van onze medewerkers beschikbaar is voor een passend adviesgesprek en dat u niet hoeft te wachten? Plan dan een afspraak in via 076 8200810 of info@hottubspa.nl
 


Jacuzzi®


Kwaliteit
Producten van Jacuzzi® zijn ontworpen met het oog op betrouwbaarheid, zowel van binnen als van buiten. Onze producten staan voor tientallen jaren van innovatie, design, prestaties en gebruiksgemak, vanaf de kwaliteit van het gebruikte materiaal tot en met de perfecte balans van vorm en functionaliteit.

Materiaal
Het gebruikte materiaal past bij de omgeving waarin elk product zich bevindt, waardoor zowel schoonheid als duurzaamheid wordt gewaarborgd.

Technische innovaties
Beproefd ontwerp met binnenin geïntegreerde geavanceerde techniek, gericht op gebruiksgemak, een lange levensduur en de beste gebruikservaring.