Zout voor buitenspa
Zout voor buitenspa
Poolsel jacuzzi zout van 25 kg. Speciaal zout voor jacuzzi's en zwembaden. Er gaat in eerste instantie 0,003 kg in per liter water. Gratis thuisbezorgd!

Standaard levertijd

1 dag

ā‚¬Ā 19,95
Prijs per stuk

Voorraad : 277

Aantal: 
Bestellen
 

Zout voor jacuzzi nodig?

Zout voor jacuzzi per zak van 25 kg. Dit is natuurlijk grof zeezout en zorgt voor een veiliger gebruik van een jacuzzi en een verhoogd comfort. Dit zout voor jacuzzi's is geproduceerd op basis van natuurlijk grof zeezout met hoge zuiverheid en laag sulfaatgehalte en zonder jodium. Zout kan alleen worden gebruikt bij jacuzzi's met een zoutelectrolyse systeem. Dit systeem zorgt voor de chemische scheiding van natrium en chloride.
 

Poolsel jacuzzi zout gratis bezorgd

Poolsel jacuzzi zout wordt altijd gebruikt in plaats van chloor. Het is bij gebruik van zoutelectrolyse wel essentieel om de pH nóg nauwkeuriger in de gaten te houden. Dit dient stabiel tussen de 7,2 en 7,6 te zijn zodat het chloor goed hecht. Het Poolsel zwembadzout is geschikt voor alle chlorinatoren (Zoutwater systemen). Het Poolsel zout wordt veel verkocht voor de in Intex Pure Spa Jet & Bubble en de Lay z Spa Hawaii hydro jet pro.

Wanneer uw bestelling met dit jacuzzi zout onder de 100 euro blijft zijn wij helaas genoodzaakt om de PostNL verzendkosten door te rekenen.