Jacuzzi® J-235 Jacuzzi® J-235
Jacuzzi® J-235 Jacuzzi® J-235
Jacuzzi® J-235
Echte Amerikaanse spa met met 1 lounger en 5 zitposities. Zeer zuinige jacuzzi met een goed isolerende ABS bodem, isolatie cover en speciale Smartseal winter isolatie.

Standaard levertijd

2 weken

ÔéČ┬á12.995,00
ÔéČ┬á10.995,00
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen
 

Zuinige jacuzzi door unieke Amerikaanse isolatie

Zuinige jacuzzi in de tuin? Kies een echte Amerikaanse Jacuzzi® welke door het strenge klimaat in het noorden van Amerika al jaren enorm doorontwikkeld is. De isolatie oplossing beperkt het energie verbruik en beschermd tegen vocht. Daarnaast zorgt de Smartseal isolatie tegen de panelen van deze zuinige jacuzzi voor een lager geluidsniveau rond de spa. De isolatie van de J-200 lijn is speciaal aanbevolen voor een kouder klimaat. Aan de onderkant wordt deze zuinige jacuzzi afgesloten met een ABS kunststof bodem. Dit maakt Jacuzzi tot de meest energiezuinige jacuzzi's ter wereld! Kom deze zuinige jacuzzi nú bekijken en droog proberen in onze showtuin in Zevenbergen!

Deze Jacuzzi® J-235 is met 214 cm x 214 cm x 92 cm compact, maar heeft meer dan voldoende ruimte voor 5 personen tot 6 personen. De J-235 zuinige jacuzzi heeft 1 diepe lounger en 4 diepe zitposities en daarnaast nog een afkoelpositie. Ideale zuinige jacuzzi om gezellig met het gezin of een ander stel samen te kunnen ontspannen en kletsen.

 

Echte Amerikaanse spa met veel voordelen

Dit betaalbare en efficiënte model biedt plaats aan zes volwassenen en levert hoogwaardige hydrotherapie voor een goede prijs, met veelzijdige klassieke jets.De Jacuzzi® J-235 ™ levert krachtige hydrotherapie met veelzijdige klassieke jets, waaronder vier rotatiejets.

Naast een tweetrapsfiltratiesysteem, dat een oppervlakte skimmer en geplooide filter omvat, maakt CLEARRAY® gebruik van dezelfde UV-C-technologie die fabrikanten van dranken, gemeentelijke afvalwaterfabrieken, ziekenhuizen en andere zorgomgevingen gebruiken. Deze UV technologie ondersteund in de waterbehandeling.
 
Deze echte Amerikaanse spa heeft comfortabele hoofdsteunen. Deze zachte hoofdsteunen maximaliseren het comfort om ontspanning te garanderen. Speciaal ontworpen voetkoepels met hydrotherapie bieden een klassieke reflexologie-ervaring. Deze krachtige jets bieden een geweldige oplossing om te herstellen na een lange dag werken.
 
Voetmassage in zuinige jacuzziSpecificaties echte Amerikaanse spa:
 • 1 loungepositie, 4 zitposities en 1 afkoelplek
 • Afmeting  214 cm x 214 cm x 92 cm
 • Gewicht 326 kg / 1363 L
 • 2,7 kW verwarmingselement
 • 35 PowerPro jets
 • 1 LED spot en pinpoint LED's op de waterlijn
 • 1 x 3pK jetpomp en 1 x 2 speed 2pK jetpomp
 • Jacuzzi® zachte hoofdsteunen
 • Ingebouwde UV lamp
 • Materiaal kuip: Lucite Acrylic
 • Buitenkant jacuzzi: Composiet hout
 • Inclusief cover en trapje

Mogelijke ombouw kleuren in de J-200 serie:
Ombouw kleuren echte amerikaanse spa
Mogelijke kuip kleuren
Kuip kleuren echte Amerikaanse spa
Kom de J-235 Jacuzzi® nú bekijken in onze showtuin!