Oudtshoorn SpaLux Oudtshoorn SpaLux Oudtshoorn SpaLux Oudtshoorn SpaLux Oudtshoorn SpaLux Oudtshoorn SpaLux
Oudtshoorn SpaLux Oudtshoorn SpaLux Oudtshoorn SpaLux Oudtshoorn SpaLux Oudtshoorn SpaLux Oudtshoorn SpaLux
Oudtshoorn SpaLux
Jacuzzi voor 5 personen met twee loungers. Zwembad jacuzzi Oudtshoorn is een zeer luxe spa met vele extra's. Bekijk nú deze spa uit de SpaLux serie!
ā‚¬Ā 8.995,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen
 

Zwembad jacuzzi van top kwaliteit

Wilt u een zwembad jacuzzi van top kwaliteit? Kies dan de Oudtshoorn jacuzzi uit de SpaLux serie. Deze serie kenmerkt zich door een zeer hoog kwaliteit niveau. Amerikaans Lucite acryl kuip, Balboa besturingssysteem & Balboa ozonater, optimale isolatie en volop extra's. 
 
Zwembad jacuzzi Oudtshoorn uit onze SpaLux serie heeft maar liefst 62 hydromassage jets welke worden aangestuurd door twee stuks 2,5 pK pompen. Verder heeft deze zwembad jacuzzi een losse airblower (10 airjets) met een flinke kracht van 700 Watt.

De isolatie van een jacuzzi is natuurlijk erg belangrijk. De Oudtshoorn heeft HD foam isolatie in de kuip en in de ombouw en ook tegen de ABS bodem. De ABS vacuum kunststof bodem is een belangrijk onderdeel van de structuur van de zwembad jacuzzi. De constructie uit één stuk zorgt voor een sterke fundering die de bodem van de jacuzzi afsluit, warmte behoudt en vocht weert. Verder zorgt een extra dikke cover voor maximale energiebesparing. 
 

Jacuzzi voor 5 personen

Jacuzzi voor 5 personen uitzoeken? De Oudtshoorn uit de SpaLux serie is een spa voor het hele gezin! Óf natuurlijk ook ideaal om eens mensen uit nodigen. Deze jacuzzi voor 5 personen is ideaal om met vrienden te genieten van veel luxe, comfort en wellness in de tuin. 

Deze jacuzzi voor 5 personen is standaard voorzien van vele extra's zoals een waterval, ozonator, muziekinstallatie & veel LED verlichting voor een optimale sfeerbeleving. Nú een zwembad jacuzzi bestellen is straks heerlijk genieten!
 

Specificaties SpaLux Oudtshoorn jacuzzi:
 • 2 loungeposities, 3 zitposities
 • Gewicht 410 kg
 • Besturing Balboa BP6013
 • 3 kW verwarmingselement
 • 62 RVS jets
 • 2 x 2,5 pK jetpomp
 • Ingebouwde Balboa ozonater
 • 4 geïntegreerde hoek LED-lampen 
 • 16 pinpoint leds
 • Muziek installatie met 2 LED speakers
 • Aromatherapie
 • Materiaal kuip: Lucite Acrylic (3,8 mm dik)
 • Buitenkant jacuzzi: Composiet hout
Kleuren ombouw:
Kleuren ombouw

Kuip kleuren bij de zwembad jacuzzi Oudtshoorn:
Kuip kleuren zwembad jacuzzi


De meestgebruikte combinatie bij deze jacuzzi voor 5 personen is Sterling Silver kuip met een Graphite of een Misty Gray ombouw en bijpassende cover. Deze kleuren zijn doorgaans ook op voorraad en met 1 week te leveren. Andere kleur combinaties hebben tot 10 weken levertijd.

Stroomvereisten:
3x 220 (380) volt 16 amp. C karakteristiek (3x fase, 1x nul en aarde)
óf
2x 220 volt 16 amp. C karakteristiek: (2x fase, 2x nul en aarde) Let op; verwarming schakelt uit wanneer de pompen aan staan.
óf
1x 25 amp. C karakteristiek (1x fase, 1x nul en aarde) Let op; verwarming schakelt uit wanneer de pompen aan staan.

Ook op deze jacuzzi heeft u 2 jaar garantie aan huis en 5 jaar aflopende garantie op de acryl kuip!

Mooie zwembad jacuzzi kopen? Bestel nú deze SpaLux Oudtshoorn jacuzzi in jullie kleuren. Kom deze prachtige jacuzzi nú bekijken in onze showtuin!