Chloortabletten jacuzzi
Mini Quick chloortabletten
Mini quick chloortabletten 180 stuks. Perfect jacuzzi chloor, bubbelbad chloor of voor kleine zwembaden. Snel oplossende mini quick chloortabletten.

Standaard levertijd

1 dag

ā‚¬Ā 15,95
Prijs per stuk

Voorraad : 105

Aantal: 
Bestellen
 

Chloortabletten jacuzzi om nauwkeurig te doseren

Chloortabletten jacuzzi mini quick zijn ideale chloortabletten om heel naukeurig te kunnen doseren. Allereerst dient natuurlijk de pH van de jacuzzi op orde te worden gebracht (tussen de 7,2 en 7,6). Dit gebeurd met pH minus of pH plus tabletten (zie gerelateerde producten hier onder). Pas als de pH waarde op orde is zal het chloor goed hechten en zijn werk doen. Het desinfecteren van de spa en het voorkomen van algvorming.

Chloortabletten jacuzzi van Interline zijn erg gemakkelijk in de dosering. 1 chloortablet zal de chloorwaarde van 1000 liter verhogen met 1,5 ppm. De meest ideale chloorwaarde van een spa is een 4 tot 5 ppm. Dit ook in verband met het warme water. De meeste jacuzzi's zijn ongeveer een 1200 liter. Voeg de eerste keer daarom een 3 chloortabletten jacuzzi toe. Test dan twee uur later nog even wat de waarde dan is en voeg er mogelijk nog een toe. Om de waterwaardes goed op pijl te houden adviseren wij minimaal 1x per week het water te testen met bijvoorbeeld de digitale pH en chloor tester. Twee uur voordat u de jacuzzi gaat gebruiken adviseren wij ook de chloorwaarde nog even te testen en wanneer nodig bij te sturen. 
 

Jacuzzi chloor snel oplossend

Jacuzzi chloor mini quick tabletten zijn chloor tabletten die bij een jacuzzi toch redelijk hard gaan. Dit jacuzzi chloor is sneloplossend zodat u makkelijk kunt bijsturen als het water groen of melkachtig is. Jacuzzi chloor tabletten zijn 2,7 gram en daarom gemakkelijk met een kleine chloordrijver toe te dienen. Interline mini quick tabletten zijn tevens het beste jacuzzi chloor van dit moment. Wij gebruiken dit jacuzzi chloor ook in de jacuzzi's in onze showtuin. De chloordrijver zorgt voor een gelijke verspreiding van het chloor door het jacuzzi water. Twijfel je hoeveel chloortabletten in jacuzzi te doen? Lees dan het uitgebreide artikel daarover. 

Wanneer uw bestelling met dit jacuzzi chloor onder de 100 euro blijft zijn wij helaas genoodzaakt om de PostNL verzendkosten door te rekenen. Chloortabletten jacuzzi Jacuzzi chloor mini quick 2,7 gr. Deze sneloplossende chloortabletten jacuzzi zijn ideaal om te doseren. Bereik het ideale chloorniveau!