Jacuzzi J-415 Jacuzzi J-415
Jacuzzi J-415 Jacuzzi J-415
Jacuzzi J-415
3 persoons jacuzzi met één luxe lounger. J-415 is een kleine jacuzzi uit de J-400 serie. Een uitstekende hydromassage en wellness beleving!
€ 16.995,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen
 

Kleine jacuzzi voor op balkon of terras

Kleine Jacuzzi® ideaal voor op het balkon, patio of dakterras. De kleine jacuzzi J-415 van het TOP merk Jacuzzi® biedt ruim plaats aan 2 of  volwassenen in 1 lounge plaats en de twee zitposities. Ideaal om gezellig samen te kunnen relaxen en te kletsen. Van deze kleine jacuzzi mag u een uitstekende hydromassage en wellness beleving verwachten. Het is een zeer compacte spa van 193 cm x 168 cm x 81 cm, maar doet geen concessies aan de ervaring. Dit is dé kleine jacuzzi met de beste hydrotherapy massage die er is.

De 400 serie van Jacuzzi® heeft standaard het ProToch bedieningspaneel, ProLite ™ chromotherapie onder water verlichting en 5-Stage filtratie voor een optimale waterkwaliteit. Deze ultieme filtratie kan worden ingesteld om de beste, veiligste en zuiverste waterbeleving te ervaren. Exclusief voor de 400 collectie zijn tevens de PowerPro® RX- en PX-jets.

Meest unieke aan deze kleine Jacuzzi® is de wellness beleving. Deze is subliem te noemen.
 

3 persoons jacuzzi met veel voordelen

Deze compacte 3 persoons jacuzzi heeft vele voordelen. De 3 persoons jacuzzi J-415 is een zeer uitgebreide jacuzzi. Buiten is dit echt een plaatje in uw tuin. De hoge kwaliteit sfeerverlichting in de vorm van de WaterColour waterval, Multicolour LED lamp en prachtige design hoekverlichting aan de buitenkant. Deze Jacuzzi® heeft ook een status indicator. Wanneer de 3 persoons jacuzzi onderhoud nodig heeft, of per ongeluk toch een storing geeft, dan geeft deze LED een andere kleur. Ook heeft deze jacuzzi buiten de beste waterbehandeling met de nieuwste Clearray protect technologie. Deze technologie voorziet de kleine 3 persoons jacuzzi van een UV-C lamp en een ozonator met een lage output. UV wordt al jaren toegepast in de professionele zwembad sector. De door Jacuzzi® ontwikkelde waterbehandeling is compact en vraagt weinig energie, maar is zeer doeltreffend. Het water in uw jacuzzi buiten zal verbluffend hygiënisch en helder zijn!

Verder heeft deze 3 persoons jacuzzi een krachtige 2,5 pk pomp om een flinke jet kracht te garanderen op alle jets in deze jacuzzi.  Tot slot is deze 3 persoons jacuzzi zeer goed geïsoleerd. Dit maakt deze spa energiezuinig én erg stil!

De prachtige horizontale ombouw panelen zijn leverbaar in 3 kleuren:
Brushed Gray, Modern Hardwood, Smokey Ebony
Ombouw kleuren kleine jacuzzi
De volgende kuip kleuren zijn mogelijk:
Kuip kleuren 3 persoons jacuzzi
 

Tot slot is deze 3 persoons jacuzzi erg goed geïsoleerd met extra smartseal isolatie. Een milieuvriendelijke isolatie welke speciaal wordt aanbevolen in koude klimaten. Daarnaast zorgt deze isolatie ook voor extra demping van het geluid.