Palletkachel voor hottub Minder rookontwikkeling door palletkachel
Palletkachel voor hottub Minder rookontwikkeling door palletkachel
Woodlux pelletkachel voor hottub
Pelletkachel voor hottub? Deze Woodlux pelletkachel van 25 kW zorgt ervoor dat uw hottub in 2 uur opgewarmd is. Bedien de kachel met de app!
€ 3.250,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen
 

Pelletkachel voor hottub?

Pelletkachel voor uw hottub in de tuin? De Woodlux externe pelletkachel voor hottub is nieuw vanaf begin 2022! Met een pelletkachel stookt u de hottub in 2 uur, zeer energiezuinig op temperatuur. Het stoken op houtpellets is CO2 neutraal en daarom een schone manier van warmte genereren. Bovendien is er sprake van een fantastisch rendement en van een hoge stookwaarde. Het is dan ook niet vreemd dat er steeds meer mensen overstappen op een pelletkachel voor hottub. Zo is het goedkoper dan haardhout omdat de verbranding optimaal is. 

Bedien deze pelletkachel gemakkelijk met WiFi met een app zodat u van binnen in de woning of vanuit uw werkadres de kachel van de hottub al kan activeren. Uw hottub staat klaar op temperatuur wanneer u dat wenst! De watertemperatuur blijft ook mooi constant doordat de sensoren de temperatuur zelf meten. U hoeft niet meer uit het bad om de houtblokken erop te gooien.

Rookontwikkeling hottub beperken?

Hottubs met een houtkachel geven nogal eens een heel hoop rookontwikkeling. Met name in een rijtjeswoning zijn niet alle buren daar blij mee. Hottub & Spa biedt nu deze oplossing met een pelletkachel. Verbranding van pallets is veel milieuvriendelijker en zorgt voor vele malen minder rookontwikkeling!

Alle voordelen van deze pelletkachel voor hottub op een rijtje:
  • Bespaar stooktijd door 1 druk op de knop
  • Minimale rookontwikkeling van uw hottub
  • Houdt zelf de gewenste temperatuur vast
  • Minimaal onderhoud (1 per 2 maanden as verwijderen)
  • Voordeliger dan stookhout door efficiënte verbranding
  • Vorstbescherming mogelijk door hele lage temperatuur in te stellen
U kunt normale DIN plus houtpallets hiervoor gebruiken. Een van de belangrijke kenmerken van deze DIN plus norm is dat het keurmerk staat voor onbehandeld en schoon hout. Dat is uiteraard belangrijk in het kader van milieuvriendelijk stoken. Een andere norm is dat er sprake is van de zekerheid van een hoog rendement. DINplus staat al decennia lang bekend als het keurmerk voor houtpellets.

Download hier alle afmetingen van deze palletkachel.

Bestel nú deze ideale pelletkachel voor uw hottub!