Showroom & winkel Ma t/m vrij 09:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 16:00
Koekoeksedijk 38
4761 PJ Zevenbergen
076 – 8200810

Voordeel van Aquafinesse?

Wat is het voordeel van Aquafinesse? Kort gezegd is het voordeel dat Aquafinesse erg makkelijk in gebruik is om het water helder te houden van een spa. Iedereen weet dat het water moet worden ontsmet om de bacteriën erin te vernietigen om op die manier algvorming en vies water te voorkomen. De meeste mensen gebruiken chloor in combinatie met ph- of ph + en daarbij test strips om dit te meten. Als u zelf vaak moeite heb met het meten van chloor en het toevoegen daarvan is Aquafinesse een goede oplossing. Als u voor het eerst Aquafinesse wilt gebruiken ga dan voor de complete Aquafinesse water box, hier zit gelijk alles in wat u nodig heeft.

Aquafinesse waterbehandelingHet voordeel van Aquafinesse is:

  • Het water blijft schoon, helder, veilig en geurvrij
  • AquaFinesse verwijdert ook de kalk van de apparatuur van de spa, waardoor het water zachter aanvoelt
  • AquaFinesse voegt u één keer per week toe aan het water (bij voorkeur op een vaste dag)
  • Meten met testtrips is niet meer nodig, omdat u een keer in de week aquafinesse toevoegt
  • Kost minder tijd dan om de zoveel dagen chloor toevoegen aan het water en te meten
  • Het product is chloorarm en dus ook vriendelijker voor het milieu


In de water box zitten ook ontsmettingen tabletten, 1 dispenser, handige maatbeker en een gebruikshandleiding! Voordeel van Aquafinesse water box dat u heel uw spa schoon kunt houden voor ongeveer 3 maanden lang.


Aquafinesse spa heeft eigenlijk maar 1 nadeel

Het nadeel is dat Aquafinesse het beste werkt wanneer u heel regelmatig (2 a 3 keer in de week) en met niet te veel mensen tegelijk gebruik maken van de spa. De Aquafinesse heeft dan niet genoeg aan het product dat 1 keer in de week wordt toegevoegd in het water.

Zodra u een keer een feestje heeft, veel kinderen in de spa of een aantal vrienden over de vloer. Dan is het belangrijk dat u dan wel chloorshock poeder toevoegt en de waardes test met een teststrip. Zo ondersteund u het product en blijft het water in orde. Als u Aquafinesse spa gebruikt let dan op dat u er regelmatig gebruik van maak, zodat u niet extra hoef bij te voegen. Heeft u weinig tijd voor het schoonhouden van uw spa en gaat u er 2 a 3 keer in de week in, dan is Aquafinesse ideaal voor u! Hier vindt u het product Aquafinesse.Geen producten