Hot tub houtgestookt Kirami Kirami Breezy hottub Kirami hottub sfeerfoto ABS cover op Kirami Breezy
Hot tub houtgestookt Kirami Kirami Breezy hottub Kirami hottub sfeerfoto ABS cover op Kirami Breezy
Kirami Breezy hottub
Kirami hottub Breezy is nieuw vanaf 2018. Hot tub houtgestookt in de tuin plaatsen? Bekijk deze nieuwe netjes geprijsde houtgestookte Kirami Breezy!
€ 2.749,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen
 

Hot tub houtgestookt in betaalbaar pakket

Hot tub houtgestookt in de tuin? Bekijk nú deze nieuwe hot tub houtgestookt, de Kirami Breezy! Kirami hot tub houtgestookt heeft een doorsnede van 170cm, zithoogte van 65cm, voldoende voor 5 tot 6 personen. Deze Breezy kan worden uitgevoerd met een cult, macu of cube buitenkachel en wordt geleverd in een betaalbaar pakket. Complete hot tub houtgestookt met vinyl afdekzeil, step-in trap, thermometer, veilig hitteschild. Bij de buitenkant van deze hot tub houtgestookt kan worden gekozen voor de bruin of zwart gebeitst Fins sparrenhout, het prachtige thermowood of ekoplank composiet. Het hout is alvast behandeld met olie. De binnenkuip is het luxe beige, azur blue en graphite black. De beige en blauwe variant kunnuen optioneel worden uitgevoerd met een LED lamp. Deze hot tub houtgestookt is perfect als je meer comfort wilt dan de Kirami Chill en voordeliger uit wilt zijn dan bij de Kirami Cozy of Family hottubs.
 

Kirami hottub heeft een unieke isolatie en afvoer

Het unieke Kirami bodem systeem betreft afvoer en isolatie is ook bij deze kunststoffen hot tub toegepast waardoor het gebruiksgemak als fijnste in heel Europa bekend staat. Het unieke Kirami bodem systeem betreft afvoer en isolatie is ook bij deze kunststoffen Hot tub toegepast waardoor het gebruiksgemak Afvoer in het midden van de bodem Ø75mm, complete bodem isolatie, afvoerset aan de zijkant, 2 brede banden met sluiting zonder las. De bodem van de Kirami hottub is compleet geïsoleerd, dus niet alleen in de dichte bankjes. De extra dikke isolatie bodem is voorzien van een zwarte rubberen spatrand, omdat bekend is bij kunststof hottubs die tot de grond zijn afgewerkt met hout, het hout onderaan snel lelijk wordt en gaat rotten. Standaard is deze kunststof Kirami hottub uitgerust met cult buitenkachel 22 kW NETTO met 1,5 meter RVS L316 schoorsteenpijp Ø120 mm en hoed en hitteschild. Deze kachel zal ongeveer 2,5 uur nodig hebben voor het opwarmen van de Breezy Kirami hottub. Optioneel kan gekozen worden voor de macu buitenkachel 29 kW NETTO met 2.0 meter RVS L316 schoorsteenpijp Ø150 mm en hoed en hitteschild. Deze kachel zal de hottub in ongeveer 2 uur opwarmen. Of zelfs de cube welke deze hottub in 1,5 uur zal verwarmen.

Door de dikke LDPE kunststof binnenkuip in juiste verhouding te ontwikkelen is het Kirami gelukt om een kunststof hottub te maken met comfortabele licht schuine wanden voor een goede rustige zit met voldoende zitplaatsen en genoeg beenruimte. 

De Kirami Breezy is met recht een gebruiksvriendelijke houtgestookte hottub te noemen. De hottub is in ca een half uur leeg, in ca 5 minuten schoon, na ca 40 minuten genoeg vol water zodat u kunt stoken. Kom de nieuwe Breezy nu ook bekijken in onze showtuin!
 
Deze hottub heeft 2 jaar garantie en wordt gratis bij u thuis geleverd (in NL) en u kunt deze gemakkelijk zelf installeren.