Showroom & winkel Ma t/m vrij 09:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 16:00
Koekoeksedijk 38
4761 PJ Zevenbergen
076 ā€“ 8200810

Kirami is een top kwaliteit hottub

Kirami logo

Kirami is Europa's grootste producent van hootgestookte hottubs. Met meer dan 15 jaar ervaring biedt Kirami de meest gebruiksvriendelijke hottubs van de allerbeste kwaliteit. Vanaf de start van het bedrijf wordt er hard gewerkt aan ontwikkeling en kwaliteit van de hottubs. Kirami is in 2001 opgericht en is gestart met maar enkele modellen hottubs. Nu heeft Kirami een enorm assortiment houtgestookte baden voor elk gebruik en in elk seizoen. Kirami heeft altijd een hottub die bij u past!

Kirami hottub kopen

Een Kirami hottub kopen is een feestje. In 2017 presenteert Kirami weer diverse nieuwe hottubs volgens de allerlaatste trends. De Kirami hottubs worden ontwikkeld naar de vraag van de klanten en de dealers. Bijvoorbeeld de Kirami hottub family heeft een verhoogde zit, is zeer comfortabel als je wat hoger wilt zitten om af te koelen. Ook is de Kirami Family ideaal zodat kinderen makkelijk met het hoofd boven water kunnen zitten en het geeft een makkelijke instap. In 2017 heeft Kirami ook de Cozy L hottub geïntroduceerd. Deze 200 cm ruime hottub is de ideale maat voor grotere gezinnen, kinderen die willen plonzen, vakantiehuizen en groepsaccommodaties.

In 2018 is de Breezy toegevoegd aan het assortiment. Die is tussen de Easy en de Cozy ingekomen als betaalbare, degelijke hottub. Het zijn de meest snel opwarmende kunststof hottubs die verkrijgbaar zijn. 

Belangrijkste voordelen van een Kirami hottub op een rijtje:
  • Unieke afvoer onder in de hottub met externe kachel waardoor een goede doorstroming ontstaat. Een roerpeddel is dan niet nodig!
  • Unieke afvoergoot onder de hottub door zodat vuil water direct wordt afgevoerd.
  • Rubberen luchtgevulde afwerkrand waardoor uw hoofd zacht rust tegen de zijkant.
  • Kunststof rand aan de onderkant om opspattend water te voorkomen tegen het hout. Hierdoor heeft het hout een veel langere levensduur. 
  • Unieke EPS isolatie in de bankjes en onder de bodem.
  • Unieke Anode welke zich opoffert tov de kachel. Dit trekt evt roest aan. Elk jaar deze anode vervangen zorgt ervoor dat de kachel veel langer mee gaat. 
  • Altijd compleet geleverd met hitteschild, stopkraan, 

Kirami hottub kopen? Kom eens kijken in onze showtuin in Zevenbergen. Wij hebben hier diverse varianten staan zodat u de kwaliteit en kleuren goed kunt komen bekijken. Bekijk hier het complete aanbod Kirami hottubs!
Bezig met laden...