Kirami Cozy hottub hout of composiet

Hottubselect is de importeur van Finse hottubs. JacuzziWebshop.nl is de dealer van Zeeland, West-Brabant en Zuid-Holland. Hottub hout? Kies een Kirami Cozy!

€ 3.595,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Kirami Cozy hottub hout

Kirami Cozy hottubs staan voor heerlijk ontspannen zonder zorgen. Deze Kirami Cozy hottubs hebben een kunststof kuip en zijn speciaal ontwikkeld voor het moderne drukke gezin. Een gezin waar comfort, degelijkheid, snelle opwarmtijd, hygiëne en gemak bij het schoonmaken centraal moeten staan. De Kirami Cozy hottubs met een Thermowood buitenkant behoren tot de meest verkochte hottubs van Europa!

Hottubselect met led verlichtingDoor de dikke LDPE kunststof binnenkuip in juiste verhouding te ontwikkelen is het Kirami gelukt om een kunststof hottub te maken met comfortabele licht schuine wanden voor een goede rustige zit met voldoende zitplaatsen en genoeg beenruimte. In het kunststof is een rubber hulpstof toegevoegd waardoor het kunststof de grote temperatuurswisselingen goed aankan in elk klimaat. Deze Kirami Cozy is leverbaar in het spruce, thermowood, red cedar of composiet en is leverbaar met zowel een beige, blauwe als een grijze binnenkuip. Nieuw: kies bij de beige binnenkuip ook voor ingebouwde LED verlichting!

De buitenkant van de Kirami Cozy thermowood is Fins grenen, het wordt gebakken in ovens met 210ºC stoom. De eigenschappen van het hout zijn veranderd en de natuurlijke suikers, harsen en bacteriën zijn verbrandt. Het vocht percentage is dan nog maar 5% waardoor het hout bijna niet meer krimpt en uitzet. Thermowood is zeer geschikt om hottubs mee af te werken. Ook in Thermowood zijn veel verschillende klassen verkrijgbaar. Kirami gebruikt het echte Finse thermowood van de beste klasse voor de Kirami Cozy hottubs. Het Thermowood heeft een mooie warme bruine kleur, en is door Kirami al voorzien van een eerste olie behandeling in de fabriek.

Deze Kirami hottub kan ook worden gemaakt van echt Canadees Western red cedar hout wat speciaal voor Kirami wordt geselecteerd. Het ovengedroogde red cedar staat bekend als één van de duurzaamste houtsoorten. Dit echte red cedar is onderhoudsvrij en word mooi zilvergrijs!

Het hout wordt door door 2 brede banden van RVS L316 met sluiting zonder las, om de kunststof binnenkuip vastgezet. De 2 materialen kunststof en hout isoleren de hottub voldoende aan de zijkant. Thermowood wordt door de jaren heen eerst lichter en daarna helemaal grijs. Wij adviseren om het Thermowood elk jaar voor de zomer het Thermowood te behandelen met thermowood olie.

Kiest u voor de Kirami Cozy coposiet dan kiest u voor gemak. De Finse Profiline composiet afwerking is voorzien van een UV block. Het composiet is zeer trendy en populair geworden doordat het onderhoudsvrije composiet alleen zo nu en dan afgewassen hoeft te worden, net als de binnenkant van de kunststof hottub. Gebruiksgemak, hygiëne en een snelle opwarming is tegenwoordig het belangrijkste voor het moderne gezin.


Hottubselect en Hottubspa.nl hoe zit dat?

Hottubselect is de importeur van de Kirami hottubs. Hottubspa.nl is de Kirami dealer van Zeeland, West-Brabant en Zuid-Holland. Er is dus een intensieve samenwerking met Hottubselect. Een bij ons gekochte hottub zal ook in veel gevallen vanuit het magazijn van Hottubselect worden verzonden. 

De Kirami Cozy is met recht een gebruiksvriendelijke houtgestookte hottub te noemen. De hottub is in ca een half uur leeg, in ca 5 minuten schoon, na ca 40 minuten genoeg vol water zodat u kunt stoken.

Afmetingen houtgestookte hottub: 170 cm x 110 cm hoog, 91 cm waterdiepte (1450 L). Prima geschikt voor een 5 tot 6 personen. 

Deze houtgestookte hottub is leverbaar met twee verschillende externe kachels. 

Macu buitenkachel 29kW Netto -> in ca 2,5 uur van leidingwater temperatuur naar 38 graden.
Cube buitenkachel 35kW Netto -> in ca 1,5 uur van leidingwater temperatuur naar 38 graden.

Standaard is deze kunststof hottub uitgerust met een LDPE kunststof binnenkuip 10 mm dik zonder lasnaden. De Kirami Cozy hottub heeft een afvoer in het midden van de bodem Ø75 mm, complete bodem isolatie, afvoerset met stopkraan aan de zijkant, buitenkachel met 2 meter RVS L316 schoorsteenpijp Ø150 mm en hoed, hitteschild, Abs kunststof afdekking, comfortabele rubberen toprand, slijtvaste spatrand, 2 brede banden met sluiting zonder las.

De bodem is compleet geïsoleerd, dus niet alleen in de dichte bankjes maar ook onder de voetruimte. Deze kunststof hottub wordt vanuit het magazijn van Hottubselect ook geleverd inclusief een ABS kunststof cover. De extra dikke isolatie bodem is voorzien van een zwarte rubberen spatrand, omdat bekend is bij kunststof hottubs die tot de grond zijn afgewerkt met hout, het hout onderaan snel lelijk wordt.
 
De Kirami Cozy hottubs zijn lichtgewicht, max. 200kg compleet, Ø170 cm en plug&play te plaatsen en te installeren op een vlakke ondergrond, u hoeft dus geen rekening te houden met de afvoer.

Download hier alvast de handleiding van deze hottub.

Kies een trap welke het beste bij uw tuin past. Deze hottub heeft 2 jaar garantie en wordt gratis vanuit het magazijn van Hottubselect bij u thuis geleverd en u kunt deze gemakkelijk zelf installeren. 

Dit is pas een echte kunststof hottub die u ook 's avonds veel gaat gebruiken!