Kirami Breezy Azur seizoens actie

Breezy hottub in een speciale Kirami actie. De Breezy Azur blauwe binnenkuip in een complete set. Bekijk nú deze Kirami actie!

€ 2.199,00
€ 1.995,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Kirami Breezy Azur seizoens actie

Kirami Breezy houtgestookte hottub! Deze Breezy seizoens actie geldt van 7 februari tot en met 30 maart. De Breezy heeft een doorsnede van 170 cm en is daarmee voldoende voor 5 tot 6 personen. Deze Breezy is uitgevoerd met een cult buitenkachel en wordt geleverd in een betaalbaar pakket. 

Led verlichting in hottubDe Kirami Breezy is een complete houtgestookte hottub met vinyl afdekzeil, trap, thermometer, veilig hitteschild. De buitenkant van deze hottub houtgestookt is het mooie zwart gebeitst Fins sparrenhout. Het hout is alvast behandeld met olie. De binnenkuip is het zomer Azur blauw. Hierdoor wordt uw waterkleur nóg frisser! Deze houtgestookte hottub is perfect als u meer comfort wilt dan de Kirami Easy en voordeliger uit wilt zijn dan bij een Kirami Cozy hottub.

Breezy hottub heeft een unieke isolatie en afvoer

Het unieke Kirami bodem systeem betreft afvoer en isolatie is ook bij deze hottub toegepast waardoor het gebruiksgemak als fijnste in heel Europa bekend staat. Het unieke Kirami bodem systeem betreft afvoer en isolatie is ook bij deze Breezy hottub toegepast waardoor het gebruiksgemak.
  • Afvoer in het midden van de bodem Ø75mm
  • complete bodem isolatie
  • afvoerset aan de zijkant
  • 2 brede banden met sluiting zonder las

De bodem van de Kirami hottub is compleet geïsoleerd, dus niet alleen in de dichte bankjes. De extra dikke isolatie bodem is voorzien van een zwarte rubberen spatrand, omdat bekend is bij kunststof hottubs die tot de grond zijn afgewerkt met hout, het hout onderaan snel lelijk wordt en gaat rotten.

Standaard is deze kunststof Kirami hottub uitgerust met cult buitenkachel 36 kW met 1,5 meter RVS L316 schoorsteenpijp Ø120 mm en hoed en hitteschild. Deze kachel zal ongeveer 2,5 uur nodig hebben voor het opwarmen van de Breezy hottub. Optioneel kan gekozen worden voor de macu buitenkachel 40 kW met 2.0 meter RVS L316 schoorsteenpijp Ø150 mm en hoed en hitteschild. Deze kachel zal de hottub in ongeveer 2 uur opwarmen.  

Door de dikke LDPE kunststof binnenkuip in juiste verhouding te ontwikkelen is het Kirami gelukt om een kunststof hottub te maken met comfortabele licht schuine wanden voor een goede rustige zit met voldoende zitplaatsen en genoeg beenruimte. 

De Kirami Breezy is met recht een gebruiksvriendelijke houtgestookte hottub te noemen. De hottub is in ca een half uur leeg, in ca 5 minuten schoon, na ca 40 minuten genoeg vol water zodat u kunt stoken. Kom de Breezy Azur nu bekijken in onze showtuin!