Top
Kirami Cozy met sparrenhouten buitenkant
  • Kirami Cozy met sparrenhouten buitenkant
  • Kirami Cozy met sparrenhouten buitenkant
2.854,00
Product is niet meer leverbaar
Voorraad: 0


Kunststof hottub Cozy met sparrenhout

De Kirami houtgestookte kunststof hottubs staan voor heerlijk ontspannen zonder zorgen. Deze kunststof hottubs zijn ontwikkeld voor het moderne drukke gezin. Een gezin waar comfort, degelijkheid, snelle opwarmtijd, hygiëne en gemak bij het schoonmaken centraal moeten staan. Met 15 jaar ervaring zijn de Kirami hottubs de meest populaire en gebruiksvriendelijke kunststof hottubs van Europa! 

LED in houtgestookte kunststof hottubDoor de kunststof binnenkuip in juiste verhouding te ontwikkelen is het Kirami gelukt om een kunststof hottub te maken met comfortabele licht schuine wanden voor een goede rustige zit met voldoende zitplaatsen en genoeg beenruimte met de minste waterinhoud. Deze Kirami Cosy is alleen leverbaar met de beige binnenkuip. Nieuw is wel de gave ingebouwde 12V LED verlichting!

De buitenkant van de Cozy Spruce is gemaakt van Fins gebeitst geïmpregneerd sparrenhout. Het sparrenhout uit het noorden van Finland is van de beste klasse en wordt al gebeitst in de fabriek. Het hout wordt door 2 brede banden, met sluiting zonder las, om de kunststof binnenkuip vastgezet. De 2 materialen kunststof en hout isoleren de hottub perfect de zijkant. U kunt de hottub elk jaar op nieuw een beits behandeling geven. Prachtig sparrenhout voor een echte natuurlijke look in uw tuin.


Gebruiksvriendelijke houtgestookte hottub

De Kirami Cozy is met recht een gebruiksvriendelijke houtgestookte hottub te noemen. De hottub is in ca een half uur leeg, in ca 5 minuten schoon, na ca 40 minuten genoeg vol water zodat u kunt stoken.

Afmetingen houtgestookte hottub: 170 cm x 110 cm hoog, 91 cm waterdiepte (1450 L). Prima geschikt voor een 5 tot 6 personen. 

Deze houtgestookte hottub is leverbaar met twee verschillende externe kachels. 

Macu buitenkachel 29kW Netto -> in ca 2,5 uur van leidingwater temperatuur naar 38 graden.
Cube buitenkachel 35kW Netto -> in ca 1,5 uur van leidingwater temperatuur naar 38 graden.

Standaard is deze kunststof hottub uitgerust met grijze LDPE kunststof binnenkuip 10 mm dik zonder lasnaden. De hottub heeft een afvoer in het midden van de bodem Ø75 mm, complete bodem isolatie, afvoerset met stopkraan aan de zijkant, buitenkachel met 2 meter RVS L316 schoorsteenpijp Ø150 mm en hoed, hitteschild, Abs kunststof afdekking, comfortabele rubberen toprand, slijtvaste spatrand, 2 brede banden met sluiting zonder las.

De bodem is compleet geïsoleerd, dus niet alleen in de dichte bankjes maar ook onder de voetruimte. Deze kunststof hottub wordt ook geleverd inclusief een ABS kunststof cover. De extra dikke isolatie bodem is voorzien van een zwarte rubberen spatrand, omdat bekend is bij kunststof hottubs die tot de grond zijn afgewerkt met hout, het hout onderaan snel lelijk wordt.

Trap van sparrenhoutDe Kirami Cozy hottubs zijn lichtgewicht, max. 200kg compleet, Ø170 cm en plug&play te plaatsen en te installeren op een vlakke ondergrond, u hoeft dus geen rekening te houden met de afvoer.

Download hier alvast de handleiding van deze hottub.

Kies een trap welke het beste bij uw tuin past:
  • Trap van Fins sparren hout, gebeitst in de kleur Dark Wallnutt brown, 50 cm hoog.
  • Trap composiet kunststof (onderhoudsvrij) met stevig aluminium frame met zwarte coating., 50 cm hoog.
Composiet kunststof trapDeze hottub heeft 2 jaar garantie en wordt gratis bij u thuis geleverd en u kunt deze gemakkelijk zelf installeren. 

Dit is pas een echte kunststof hottub die u ook 's avonds veel gaat gebruiken. Vanaf 8 april is deze hottub ook te bekijken in onze showtuin!