Top
Kirami Breezy Black Friday Deal
  • Kirami Breezy Black Friday Deal
  • Kirami Breezy Black Friday Deal
  • Kirami Breezy Black Friday Deal
2.149,00
Product is niet meer leverbaar
Voorraad: 0


Kunststof hottub Breezy met sparrenhout

De Kirami houtgestookte kunststof hottubs staan voor heerlijk ontspannen zonder zorgen. Deze kunststof hottubs zijn ontwikkeld voor het moderne drukke gezin. Een gezin waar comfort, degelijkheid, snelle opwarmtijd, hygiëne en gemak bij het schoonmaken centraal moeten staan. Door de kunststof binnenkuip in juiste verhouding te ontwikkelen is het Kirami gelukt om een kunststof hottub te maken met comfortabele licht schuine wanden voor een goede rustige zit met voldoende zitplaatsen en genoeg beenruimte. Deze Kirami Breezy Black Friday deal.

Levering komt op 6 december binnen, week van 9 december worden de hottubs uitgeleverd. Normaal €2149,- tot en met 2 december slechts €1649,-!

De buitenkant van de Breezy spruce nazomer deal is gemaakt van Fins bruin gebeitst geïmpregneerd sparrenhout. Het sparrenhout uit het noorden van Finland is van de beste klasse en wordt al gebeitst in de fabriek. Het hout wordt door 2 brede banden, met sluiting zonder las, om de kunststof binnenkuip vastgezet. De 2 materialen kunststof en hout isoleren de hottub perfect de zijkant. Prachtig sparrenhout voor een echte natuurlijke look in uw tuin.


Gebruiksvriendelijke houtgestookte hottub

De Kirami Breezy is met recht een gebruiksvriendelijke houtgestookte hottub te noemen. De hottub is in ca een half uur leeg, in ca 5 minuten schoon, na ca 40 minuten genoeg vol water zodat u kunt stoken.

Afmetingen houtgestookte hottub: 170 cm x 110 cm hoog, 91 cm waterdiepte (1450 L). De zithoogte is 65 cm. Prima geschikt voor een 5 tot 6 personen. 

Deze houtgestookte hottub is leverbaar met twee verschillende externe kachels. 

Cult buitenkachel 36kW Netto -> in ca 2,5 uur van leidingwater temperatuur naar 38 graden.
Macu buitenkachel 40kW Netto -> in ca 2 uur van leidingwater temperatuur naar 38 graden.

Standaard is deze kunststof hottub uitgerust met grijze LDPE kunststof binnenkuip 10 mm dik zonder lasnaden. De hottub heeft een afvoer in het midden van de bodem Ø75 mm, complete bodem isolatie, afvoerset met stopkraan aan de zijkant, buitenkachel met 1,5 meter RVS L316 schoorsteenpijp Ø120 mm en hoed, slijtvaste spatrand, 2 brede banden met sluiting zonder las.

Kies uw pakket bij deze black friday hottub:
  • Vinyl afdekzeil, hitteschild, thermometer en step in trap thermowood €226,-
  • Abs kunststof afdekking, hitteschild, thermometer en step-in trap thermowood €350,-
De bodem is compleet geïsoleerd, dus niet alleen in de dichte bankjes maar ook onder de voetruimte. De extra dikke isolatie bodem is voorzien van een zwarte rubberen spatrand, omdat bekend is bij kunststof hottubs die tot de grond zijn afgewerkt met hout, het hout onderaan snel lelijk wordt.

De Kirami Breezy hottubs zijn lichtgewicht, max. 200kg compleet, Ø170 cm en plug&play te plaatsen en te installeren op een vlakke ondergrond, u hoeft dus geen rekening te houden met de afvoer.

Download hier alvast de handleiding van deze hottub.

Deze hottub heeft 2 jaar garantie en wordt gratis bij u thuis geleverd in Nederland in de week van 9 december. U kunt deze gemakkelijk zelf installeren. Dit is pas een echte kunststof hottub die u ook 's avonds veel gaat gebruiken.